Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi Mi A2 Lite Telefonunda Ekran Görüntüsü Alma İşlemi

https://mobil13.com.tr/author/manager
İnsanlar pek çok nedenden

İnsanlar pek çok nedenden dolayı cihazlarında ekran görüntüsü almaya ihtiyaç duyabilirler. Örneğin komik bir fotoğraf gördünüz yada bir arkadaşınız içinde sizinde bulunduğunuz bir fotoğraf paylaştı ancak o an o fotoğrafı isteyebilecek durumda değilsiniz. Böyle bir durum da fotoğrafı almak için ekran görüntüsü alma özelliğini kullanabilirsiniz. Bugün bu yazımızda sizlere Xiaomi Mi A2 akıllı cihazında ekran görüntüsü alma işleminden bahsedeceğiz.

Ekran görüntüsü alma işlemi günümüzde neredeyse her akıllı telefonda mevcut olan oldukça kolay yapılabilen bir özelliktir. Ekran görüntüsü almanın pek çok özelliği de vardır. Mesela ekran görüntüsü aldığınız fotoğrafı telefonunuzdan dilediğiniz gibi o fotoğrafta düzenlemeler yapabilirsiniz. Xiaomi Mi A2 akıllı cihazında ekran görüntüsü alma işlemine baktığımız zaman karşımıza üç farklı yol çıkmaktadır. Şimdi karşımıza çıkan üç farklı yoldan kısaca bahsedelim.


Xiaomi Mi A2 cihazında ekran görüntüsü almak için kullanacağımız ilk yol için öncelikle ekran görüntüsü almak istediğiniz fotoğrafı açın. Daha sonra telefonunuzun güç ve ses düğmesine aynı anda basılı tutun. Bu işlem sonunda ekran görüntüsü almak için açmış olduğunuzun fotoğrafı başarılı bir şekilde galerinize kaydetmiş olacaksınız.

Xiaomi Mi A2 cihazında ekran görüntüsü almak için kullanacağınız ikinci yol için ise ilk olarak yeniden ekran görüntüsü almak istediğiniz fotoğrafı açın. Daha sonra bildirim panelinizi açarak orada bulunan ekran görüntüsü alma tuşuna basın. Bu işlem sonunda da cihazınız o an ekranda olan görüntünün ekran görüntüsünü alarak galerinize kaydedecektir. Üçüncü yol ise en kolay olan yoldur. Yine ekran görüntüsü almak istediğiniz fotoğrafı açarak Google Asistana ekran görüntüsü al diye seslenin. Bu işlem sonunda da ekran görüntüsü başarılı bir şekilde alınacaktır.