Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi Mix Fold 3’ün Seramik Fiber Kaplama Arka Kapak Tasarımı Ortaya Çıktı

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Amiral gemisi olması planlanan

Amiral gemisi olması planlanan Xiaomi Mix Fold 3 seramik fiber kaplama arka kapak tasarımı ile gündeme geldi. Xiaomi sonunda yeni katlanabilir amiral gemisi Xiaomi Mix Fold 3’ü bugün tanıtmaya karar vermiş görünüyor. Cihaz Çin’in başkenti Pekin saatiyle 19:00’da (TSİ 14:00) başlayacak olan yıllık etkinlikte tanıtılacak.

Sızıntılarıyla ünlü Ice Universe isimli Twitter kullanıcısı Xiaomi Mix Fold 3’ün tanıtılacağı gün arka kapak tasarımına ait olduğunu iddia ettiği bir görsel paylaştı. Cihazın tanıtılmasına az bir süre kala Ice Universe sızıntı gibi gözüken bir görseli Twitter hesabından paylaştı. Görüntünün kesin olarak sızıntı olup olmadığını ise bilemiyoruz. Görselin lansmandan sonra paylaşılacak bir görsel olabileceğini tahmin ediyoruz.

Katlanabilir Amiral Gemisi Xiaomi Mix Fold 3’ün Tanıtımına Saatler Kala Detaylar Paylaşıldı

Xiaomi CEO’su Lei Jun’a göre Mix Fold 3 bir çok açıdan eksikleri giderilmiş bir amiral gemisi olarak dizayn edilmiş. Tanıtım görseline göre cihazı “katlanabilir ekran için yeni bir standart” olarak niteliyor.

Ice Universe’ün paylaştığı Xiaomi Mix Fold 3 görselinde telefonun arka kapağının seramik fiber kaplamadan yapıldığı fark ediliyor. Bu malzeme cihazın ağırlığını artırmadan olağanüstü bir sağlamlık sağlamak için tercih edildiğini gösteriyor. Seramik fiber malzeme bilindiği gibi aynı zamanda son derece ince ve sert olabiliyor. Öyle ki; bu malzemenin saç teli kalınlığındaki bir şeridi kopmadan 115 kg kuvvete kadar taşıyabiliyor. Fiber malzemenin darbelere dayanma gücü ise cam panellerden yaklaşık 56 kat daha fazla olduğu bilinen bir gerçek.

Henüz bu tasarımın standart versiyonda olup olmayacağı bilinmiyor. Mix Fold 3’ün bu özel sürümü muhtemelen standardından daha hafif ve dayanıklı olacak. Ancak muhtemelen bir o kadar da pahalı. Xiaomi Mix Fold 3’e dair daha fazla bilgiye en hızlı şekilde ulaşmak için tanıtım saati olan TSİ 14:00’ı beklemekte fayda var. Siz de düşüncelerinizi yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.