Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi, Samsung’tan İlham Alan Tabletini Tanıtıyor

Devasa 146 inç ekrana

Devasa 146 inç ekrana sahip Galaxy Tab S9 Ultra ön sipariş veren müşterilere ulaşmaya başladı. Ancak bu gerçekleşmeden hemen önce Xiaomi 14 Ağustos’ta Çin’de Xiaomi Mi Pad 6 Max adlı 14 inç ekranlı kendi tabletini tanıtacağını duyurdu. Bu table; Galaxy Z Fold 5’e benzer kitap benzeri katlanabilir bir akıllı telefon olan Xiaomi MIX Fold 3 ile birlikte piyasaya sürülüyor.

Xiaomi tarafından paylaşılan bir tanıtım görseline göre Pad 6 Max’in 14 inçlik ekranı bu yılın başlarında duyurulan Mi Pad 6 ve 6 Pro’nun 11 inçlik ekranlarından yüzde 62 daha büyük görünüyor. Teaser görüntülerinden birinde Xiaomi tableti 14 inç ekranlı bir dizüstü bilgisayarla bile karşılaştırdı ve Mi Pad 6 Max’teki ekranın çok büyük olmasını ön plana çıkartmak istiyor anlaşılan. Ama yine de Galaxy Tab S9 Ultra’nın ekranı diyagonal olarak 146 inç ile daha da büyük duruyor. Yani Samsung tabletlerdeki en büyük ekran boyutu konusunda hala iddiasını koruyor.

xiaomi-samsungtan-ilham-aliyor-ve-kendi-tabletini-tanitiyor

Xiaomi’den 14 inç tablet geliyor

Teaser görselleri tabletin Galaxy Tab S9 Ultra’ya benzer şekilde önde ve arkada iki kameraya sahip olacağını gösteriyor. Çeşitli raporlara göre arkadaki iki kameradan biri derinlik algılama ve 3D modelleme için kullanılabilecek bir 3D ToF sensörüne sahip olacak. Öndeki iki kameradan birinin de biyometrik yüz tanıma kullanarak tabletin kilidini açmak ve gözlerin konumunu algılayarak medyayı otomatik olarak oynatmak/duraklatmak için kullanılabilen 3D ToF sensörü olduğu söyleniyor.