Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yapay Zekalı Samsung Galaxy S24’ün Tanıtım Tarihi Netleşti

Yapay zeka ile güçlendirilmiş

Yapay zeka ile güçlendirilmiş Samsung Galaxy S24 modeli önümüzdeki yılın ilk ayında duyurulacak. ChatGPT ve Bard yapay zeka modellerinin yerleşik olarak telefon ile birlikte geleceğinden bahsediliyor. Galaxy S24 serisi (S24 S24+ S24 Ultra) için Samsung’un Galaxy Al sistemine geçiş yaptığı ilk modeller olacak desek pek de hata etmiş sayılmayız.

Samsung Galaxy S24 17 Ocak 2024’te Tanıtılacak

17 Ocak 2024‘te ABD Kalifornia/San Jose’de tanıtımı yapılacak model 18 Ocak’ta muhtemelen ön siparişe açılacak. Tahminen 30 Ocak’ta da Türkiye’de satışı başlar. Fiyat konusunda da 1000-1200 dolar bandında olması muhtemel.

Samsung Galaxy Al ile birlikte alışılmış Android kullanım kültürünün dışına çıkarak değişmesine yol açacak bazı yeniliklere de imza atacak. Bu yeniliklerden belkide en dikkat çekici ve de en popüler olanına kısaca değinelim.

Yapay zeka destekli Canlı Çeviri sayesinde aynı dili konuşmasanız da çok hızlı bir şekilde (gerçek zamanlı olarak) farklı dillerdeki insanlarla rahatlıkla anlaşabileceksiniz. Bu özellik telefona entegre edilmiş olarak geleceğinden farklı uygulamalar kullanma gereksinimi ortadan kalkmış olacak. Bu özellik eğer güzel çalışırsa yukarıda da dediğimiz gibi akıllı telefon kullanma kültürünün baştan yazılmasına neden olur.