Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Apple Ürünleri Piyasayı Sallayacak: İşte Merak Edilen Detaylar ve Özellikleri

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Teknoloji dünyasının dev ismi

Teknoloji dünyasının dev ismi Apple ürün gamını genişletme ve yenileme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yakın zamanda düzenlenecek bir etkinlikte tüketicilerin merakla beklediği yeni ürünlerin tanıtılacağı konuşuluyor.

Bu etkinlikte öne çıkan ürünler arasında OLED ekranlı iPad Pro ve M3 işlemcili MacBook Air bulunuyor. İşte bu heyecan verici gelişmelerin ayrıntıları…

Apple’ın Yenilikleri: OLED iPad Pro ve M3 MacBook Air

Apple analisti Mark Gurman’ın paylaştığı bilgilere göre Apple mart ayının sonlarına doğru gerçekleşecek etkinlikte yeni iPad Pro iPad Air ve MacBook Air modellerini tanıtacak. Bu cihazlar hakkında şimdiden bazı bilgiler sızdırıldı.

Yeni iPad Pro’nun OLED ekranla donatılacağı söyleniyor. MacBook Air ise 13 inç ve 15 inç olmak üzere iki farklı boyutta ve M3 işlemcisiyle piyasaya sürülecek. Apple’ın bu iki cihazın üretimine zaten başladığı ve lansman sonrası satışa sunulacağı belirtiliyor.

Diğer yandan 129 inç iPad Air modelinin hala geliştirme aşamasında olduğu ancak mart ayında tüketicilerle buluşması bekleniyor. 2023’te yeni bir iPad modeli çıkarmayan Apple’ın bu yıl tüm modellerini yenilemesi öngörülüyor.

MacBook Air 13 inç

129 İnç iPad Air’in Beklenen Özellikleri

Piyasaya sürülen diğer modellere kıyasla en büyük ekran boyutuna sahip olacak 129 inç iPad Air’in Apple M2 işlemcisinden güç alması bekleniyor. M1’e göre %18 daha hızlı olan M2 grafik performansında ise %35 daha üstün. Ayrıca Apple M2’nin Intel Alder Lake masaüstü işlemcilerini geride bıraktığı da iddialar arasında.

iPad Air

Apple’nin yeni çıkacak olan ürünlerin hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorum kısmına düşünce ve fikirlerinizi yazınız! Bizleri takip ediniz.