Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Cihazımı Bul: Android’de Kullanmanın 5 Yolu!

Yeni cihazımı bul: Android’de kullanmanın 5 yolu nedir? Bu özellik bizlere tam ne gibi bir özellik sağlalacak.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Yeni cihazımı bul: Android'de

Google’ın “Cihazımı Bul” özelliği sonunda Android telefonlara gelmeye başladı! Bu özellik bir süredir bekleniyordu şimdi kullanımımıza sunulması harika bir haber. Peki bu özellik bize tam olarak ne sağlıyor?

İşte “Cihazımı Bul” ile yapabileceklerin:

  1. Çevrimdışı Cihazları Bul: Artık telefonun kapalı veya internete bağlı olmasa bile yerini tespit edebilirsin. Hatta Pixel 8 ve 8 Pro sahipleri pili bitmiş bir telefonu bile bulabiliyorlar!
  2. Etrafındaki Kayıp Eşyaları Tara: Telefonunu anahtarlarını veya kulaklıklarını evde bir yere mi bıraktın? “Cihazımı Bul” bunları bulmana yardımcı olacak sinyaller gönderebilir.
  3. Nest Cihazlarınla Ara: Nest hoparlörlerin veya ekranların varsa onların da yardımıyla kaybolan eşyalarını arayabilirsin.
  4. Bluetooth Etiketleri Desteği: Chipolo gibi uyumlu Bluetooth takip etiketlerini kullanarak çanta cüzdan gibi eşyalarını takip edebilirsin.
  5. Aksesuarlarını Arkadaşlarınla Paylaş: Televizyon kumandan veya başka bir eşyan mı kayboldu? Arkadaşların da “Cihazımı Bul” uygulamasıyla sana yardım edebilir!

Android 15

Önemli Nokta: Gizlilik

Google bu yeni özelliklerde gizliliği ön planda tutmuş. Telefonunun veya diğer eşyalarının başkaları tarafından takip edilemeyeceğinden sizde emin olabilirsin.

Nasıl Kullanırım?

“Cihazımı Bul”  özelliğinden yararlanmak için de Android 9 veya daha yeni bir sürüme ihtiyacın var. Uygulama güncellemelerini kontrol etmeyi de unutma.