Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YouTube Beğeni ve Abone Sayısı Gizleme

https://mobil13.com.tr/author/manager
YouTube üzerinden milyonlarca insan

YouTube üzerinden milyonlarca insan her gün çekilen milyonlarca videoları izlemektedir. Bazen izleyen taraf değil de kendinizin izlenilmesini istediğiniz tarafta olabilirsiniz. Size ait bir YouTube kanalı ile Youtuber olarak kendi kanalınıza video yüklemesinde bulunabilirsiniz.

Çekmiş olduğunuz videoları kendi hesabınıza yükleyerek ve daha sonra video başlığını ekleyerek videonuzu herkesin görmesini sağlayabilirsiniz. Bu yazımızda ise YouTube kanalınızda yer alan beğeni ve abone sayısını gizleme işleminden bahsedeceğiz.

Eğer sizde istatistik bilgilerinizi yani abone sayısı ve beğeni sayısını gizlemek istiyorsanız aşağıda olan adımları takip edebilirsiniz.

  • YouTube kanalınızda yer alan beğeni ve abone sayısını kaldırmak için uygulamaya girip kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
  • Daha sonra Ayarlar alanına ve ardından gizlilik alanına tıklayın.
  • Bu alanda yer alan gizli tut alanına ve sonra kayıtlı tüm oynatma listelerim gizli kalsın alanına tıklayarak abone sayısını ve beğeni sayısını gizli tutabilirsiniz.

Yukarıda olan işlemler dışında https://www.youtube.com/account_privacy adresine geçiş yaparak abone ve beğeni sayısını gizleyebilirsiniz. Bu adımları takip ettikten sonra beğeni ve abone sayınız artık görünmeyecektir.