Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Youtube’u iPhone’da Arka Planda Nasıl Çalıştırabiliriz?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Youtube artık hemen hemen

Youtube artık hemen hemen herkesin ihtiyacı olan içeriği barındırdığı için herkes bu platformu kullanmakta. Neredeyse hayatımızın bir parçası haline gelen Youtube’u her anımızda kullanıyoruz ancak youtube internet bağlantısı gerektiriyor ve arka planda çalışmıyor. Tabi premium paketi satın almadıkça. Peki premium paketi satın almadan iPhone cihazda youtube’u arka planda nasıl çalıştırırız?

Bunun için en kolay yöntem olan masaüstü görünümü tercih etmek youtube’u arka planda çalıştırmamızı sağlar. Bunun içi Safari’de adres çubuğunun solundaki aA sembolüne dokunmanız yeterlidir bu da küçük bir seçenekler menüsü açar. Bu seçeneklerden Masaüstü Web Sitesi görünümünü tercih etmeniz yeterlidir. Diğer bir seçenek ise gizli moddur. Gizli moda gidin ve arka planda oynatmak istediğiniz videoyu açın. Sonrasında bu modu özel bir hale getirmeniz gerekecektir. Bunu yapmak için en sağdaki simgeye dokunup ardından özel’e basarak yapabilirsiniz.

YouTube'u Arka Planda Oynatma İşlemi! - Mobil13.com

Diğer bir yöntem ise üçüncü taraf uygulamaları kullanmaktır. Aslında bu noktada youtube premium’u tercih edebilirsiniz. Düşünce yorumlarınız için sizleri iletişim adreslerimize ve yorumlarımıza bekliyoruz.