Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zyxel vmg3312 b10A modem yazılım güncelleme işlemi!

Zyxel vmg3312 b10b b10a

Zyxel vmg3312 b10b b10a modem yazılım güncelleme işlemi hakkında sizlere hem firmware hemde yükleme konusunda bilgilerimizi aktaracağız. İşte detaylar…

Zyxel vmg3312 b10b b10a yada b10b modem yazılım güncelleme işlemleri aydınır. Firmware yüklerken dikkat etmeniz gereken konuları madde madde sizlere anlatıyoruz. Modemin yazılımının mutlaka doğru olduğundan emin olun. Eğer yedek alma özelliği varsa sizde de yedek alınır.

Yazılımı yüklemeden hemen önce elektriği kontrol ediniz. Elektrik giderse modemde sorun çıkabilir. İşlemi yarıda keserseniz de sorun oluşabilir.

Zyxel modem yazılım güncelleme işlemi!

Modem arayüzüne bağlanın. İlk olarak internet tarayıcınızın adres çubuğuna 192.168.1.1 ile giriş yapın ve admin ile ttnet yada 1234 şifresini deneyin. Arayüz açılınca Bakım kısmına gelin ve burada yazılım güncellemesine tıklayın. Yada Firmware tıklayın.

Resmi web sitesinden indirdiğiniz yazılımı masaüstüne kopyalayın. Daha sonra arayüzde Browse yani dosya seç kısmından yazılımı seçip yükle diyin. İşlem bitene dek bekleyin.

Herhangi bir hata karşınıza çıkarsa modeme reset atın.

Zyxel VNG3312 modem yazılım güncelleme dosyaları zyxel.com/support/download_landing.shtml bağlantısında olabilir. Lakin eski modellerin belli bir süre sonra yazılım destek hizmeti sonlandırılıyor. Zyxel servis desteği için bu zyxel.com/tr/tr/contact/contact_us.shtml bağlantıyı ziyaret ediniz.