Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

5G İnternetin Avantajları Neler?

2019’da 5G hizmetini almak

2019’da 5G hizmetini almak için 7 neden

5G’ye erken girmenin bazı avantajları var.

5G etrafındaki tüm vızıltı bir sonraki olmazsa olmaz teknolojisine benziyor. Ancak yeni bir telefon ve üst düzey bir sınırsız plan gerektirdiğinden 5G’ye atlamanın ne zaman anlamlı olacağını bilmek zor olabilir. 5G hala herkes için hazır olmasa da sunulan her şeyden yararlanacak bazı insanlar var.

5G ilk aşamalarındadır ancak şimdi girmenin bazı avantajları vardır.

Kapalı bir şehirde yaşıyorsun

Bu 5G’ye gelince en büyük “eğer” dir. Şu anda çok yakında 5G kapsamına sahip veya olacak bir bölgede yaşıyorsanız her türlü yardımı almaya hazırsınız. 5G’ye bağlıyken veriler mevcut 4G teknolojisinden daha hızlı ve daha duyarlı olacak ve bir ücretsiz Wi-Fi noktasından diğerine atlamaktan daha tutarlı olacak.

Yeni cihazınızı daha uzun süre alakalı hale getirin

Birçok kişi akıllı telefonlarını yükseltmeden önce birkaç yıl taahhüt eder. Çoğu insan için sağ köşedeki 5G dağıtımının olması bu yeni teknolojiye hazır olacak bir telefona sahip olmak anlamlıdır. Yalnızca 4G’lik bir telefonla bir sonraki yükseltme fırsatınıza kadar erişemediğiniz bir ağ için ödeme yapıyor olabilirsiniz.

Bu yıl yerine gelecek yıl elektronik satın almak birçok insan için yaygın bir uygulamadır. Sadece birkaç aylıkken en yeni teknolojiyi desteklemeyen bir telefona sahip olmak can sıkıcı bir durum. Şu anda mevcut 5G telefonlar Galaxy S10 5G veya LG V50 gibi İnceQ 5G mevcut en hızlı ve eksiksiz Android telefonlarından bazıları. Bugün 5G servisi olmasa bile 5G telefon alırsanız güçlü Qualcomm X50 modem gibi harika donanımlar 5G çevrimiçi oluncaya kadar size 4G LTE’nin en iyisini sunar.

5G teknolojisine bağlıysanız mevcut en modern en güçlü kablosuz ağa bağlanırsınız. 4G LTE Advanced ile 5G’nin birçok hız avantajını elde edebilirsiniz ancak gecikme süreniz daha yüksek olacak ve yürürlüğe girdiğinde kenar hesaplama gibi yeni teknolojilere erişemezsiniz. Bu gecikme sürekli çevrimiçi bağlantı gerektiren birçok farklı uygulamada gezinirken hissedilir. Ekstra milisaniye bir bağlantı oluşturmak için 4G LTE alır gerçekten ağır bir kullanıcı için eklemeye başlayabilir.

İyi fırsatlar

Şu anda 5G hücre planları Verizon hariç her taşıyıcıdaki 4G ile aynıdır. Şu anda Verizon üst düzey sınırsız planlarından birinde olduğunuz sürece 5G erişiminden ücret talep etmemektedir. Verizon’da 5G verileri ve etkin nokta sınırsızdır; bu da mobil bilgisayarı gerçek iş için yeterince iyi hale getirebilir.

Sprint premium sınırsız planı için 5G ve T-Mobile tüm planları ile 5G sunuyor bu yüzden hala bu ağlarda 4G’de tüm büyük plan avantajlarından faydalanabiliyorsunuz. Bu planların yeni 5G yatırımları ile nasıl şekilleneceğini söylemek imkansızdır ancak herhangi bir şeyden önce planınızı kilitlemeye değebilir.

Daha iyi bir sıcak nokta

Verizon en azından 5G’de daha fazla sıcak nokta verisi sunuyor. Standart sıcak nokta sınırınıza sahip olsanız bile 5G ev bağlantısıyla çok daha rekabetçi bir bağlantı sunar ve çoğu durumda kablodan veya hatta fiberden daha hızlıdır. Bir ev internet hizmeti olarak 5G piyasaya sürülme sürecinin ilk aşamalarındadır ancak tüm avantajlarını korurken mobil 5G’nin kapsama kaygılarının çoğunu atlamaktadır.

Buluta git

Birçoğumuz bulut tasarrufunun faydalarını biliyoruz; telefonunuzda yer tasarrufu sağlayın ve uygulamaları ve kaydedilmiş dosyaları buluta boşaltarak karmaşayı azaltın. 5G bu dosyaları çok az gecikmeyle almanıza yardımcı olabilir ve birden fazla cihazdan akıcı şekilde çalışmanıza izin verebilir. Ayrıca yerel makinenizdeki yükü de azaltabilir.

Verileri sınırlı bir kaynak gibi ele almak bir telefonun kullanışlılığına gerçekten zarar verebilir. Veriler bir düşünce olduğunda bağlantınızı dert etmeden telefonunuzu kabiliyetinden en iyi şekilde kullanmakta serbestsiniz. Yeni telefonlar güzel yüksek çözünürlüklü ekranlara sahip ve 5G ile full HD ve 4K videoları çekmek için gereken verilere sahip olmak nihayet bu güzel ekranlardan faydalanıyor.

Keskin kenar

Eğer benim gibiyseniz teknolojinin en üst seviyesinde yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. Telefonumda mümkün olan en hızlı bağlantıya sahip olmak daha kullanışlı ve eksiksiz bir akıllı telefon deneyimine giden yoldur. Bilgisayarımın çoğu evden dizüstü bilgisayarıma ya da telefonuma geçerken hızlı bir bağlantı her zamankinden daha önemli.

Günün sonunda yeni bir teknoloji ancak onu kullanabiliyorsanız önemlidir. Sağlam kapsama alanıyla 5G ile elde edilen deneyim çok fazla veri taşıması gereken veya günlük yaşamlarında aciliyet isteyen biri için dönüştürücü olacaktır. 5