Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aile ile beraber oynanılacak oyunlar 2019

Teknoloji hayatımızın bir parçası

Teknoloji hayatımızın bir parçası oldu olası insanlar yalnız ve odalarında tek vakit geçirmeye başladı. Genelde aileler bu konuda çok dikkatli davransa bile bu sorunun önüne henüz geçilmiş değil. Teknoloji her zaman dendiği gibi doğru kullanıldığı taktirde çok iyi bir araç oluyor. 

Bizlerde sizler için ailenizle beraber güzel vakit geçirebileceğiniz oyunları derledik. Bu oyunları çoklu oyuncu modu ile abiniz veya babanız hatta anneniz ve ablanız ile oynayabileceksiniz.

Gran Turismo Sport oyunu

Ailenizle beraber oynayabileceğiniz en iyi oyunların başında yer alan bir spor oyunu oluyor. Çok güzel mücadelerin yer aldığı oyunda zaman konusunda dikkat edin. Çünkü zamanın nasıl geçtiğini fark etmek mümkün değil. Gran Turismo Sport ile beraber resmen bir yarış içerisinde olduğunu hissedeceksiniz.

FIFA 19 oyunu

Çok oyunculu oyunlardan bahsedeceğimizi söylemiştik. FIFA 2019 ise bunun kanıtı diyebiliriz. Futbol olmazsa olan sporlarımızdan biri. Sizlerle ailenizle FIFA 2019 ile güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

NBA 2K19 oyunu

Futboldan bahsettik ama basketbolu unutmak olmaz. NBA 2K19 ile beraber çok güzel vakit geçirmek mümkün. Açıkçası futboldan sa oyun konusunda NBA oyunları daha fazla aksiyonlu anlar geçirmenize neden olabiliyor. Daha gerçekçi bir yapı sunan bu oyun ike beraber ortaya birer iddia koyabilir ve daha eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Unutmadan belirteyim; sizlerinde aile içi beğendiği veya sevdiği oyunlar varsa yorum kısmından belirtirseniz hepimiz faydalanabiliriz.