Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AirPods ile Şarkı Atlama İşlemi!

Bu yazımda sizlere AirPods

Bu yazımda sizlere AirPods ile nasıl şarkı atlayacağınız konusunda bilgi vereceğim. AirPods şarkı değiştirme ya da şarkı atlama işlemini sizlerle paylaşacağız. Apple tarafından sürekli güncellenen iOS sürümleri kullanıcılara AirPods’ları üzerinden akışı sağlamaktadır. Cihazınızda çalan şarkıyı AirPods üzerinden değiştirmek istiyorsanız AirPods’larınıza iki kez hafifçe vurun.

Yapacağınız bu işlem sayesinde koşu yaparken ya da önemli bir şey ile uğraşırken araya değiştirmek istediğiniz müzik girebilir. Bu durumla karşılaştığınız zaman AirPods’larınıza iki kez dokunmanız yeterli olacaktır. Fakat AirPods şarkı değiştirme özelliği sadece iOS 11 ve sonra olan sürümler için geçerlidir.

AirPods şarkı değiştirme işlemini açmak için ilk olarak Ayarlar alanına girin. Daha sonra Bluetooth seçeneğine gidin. AirPods’un yanında yer alan ‘i’ butonuna basın. Karşınıza çıkan alan üzerinden Sağ ve Sol seçenekleri bulunacaktır. Butonlara tıklayın ve ardından sol kulaklık sağ kulaklığa iki defa dokunduğunuz zaman bu işlemi gerçekleştirmiş olacaksınız. Bu yazımızda sizlere AirPods kulaklıklar da nasıl müzik değiştireceğiniz konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden soru ve görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.