Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Airpods’unuz Sahte Mi Değil Mi?

Artık günümüzde hemen hemen

Artık günümüzde hemen hemen her şeyin sahtesi mevcut ancak söz konusu Airpods olunca durum işin içinden çıkılmaz bir hâl alıyor. Elimizdeki veya yeni almayı düşündüğünüz Airpods sahte mi değil mi veya ters mantıkla Gerçek Airpods nasıl anlaşılır? Gelin bunun cevabını birlikte öğrenelim.

AirPods Pro Satın Alın - Apple (TR)

Son zamanlarda birçok markanın piyasaya sürdüğü kablosuz kulaklık olan Airpodslar günümüzde çok popülerdir hemen hemen herkesin kulağında bir Airpods görürüz ancak bu Airpodsların gerçek mi ya da sahte mi olduğunu anlamak biraz zordur açıkçası.

Sahte Airpods Nasıl Anlaşılır?

1. Seri Numarasını Sorgulama
Satın aldığınız Airpodsun orijinal mi yoksa sahte mi olduğunu belirlemenin en güzel yolu seri numarasını sorgulamaktır.

2. Force Touch Özelliğini Kontrol Etme
Eğer Airpods’unuz baskıları algılamayıp dokunmaları algılıyorsa cihazınız büyük olasılıkla sahtedir.

3. ‘Hey Siri’ Komutu Kontrol Etme
Eğer cihazınız iPhone komutunu alamıyorsa cihazınız büyük ihtimalle sahte demektir. ‘Hey Siri‘ dediğinizde cevap alamıyorsanız hiçbir tepki yok ise Airpods’unuz sahte olabilir.

Bu gibi durumlara girmemek için Airpods’unuzu gerçekten güvenilir orijinal mağaza ve sitelerden almanızı öneririz. Yoksa hem verdiğiniz ücrete yazık olur hem de istediğiniz verimi alamazsınız.

Airpods veya kablolu kulaklık kullanırken etrafınızdan gelecek sesleri ya duyamayacaksınız yada çok az duyacaksınız. Bu yüzden tehlikelere karşı dikkatli ve gözünüz açık olsun..