Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android 15 Pil Sağlığı Yüzdesi Özelliğine Sahip Olabilir!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Mountain View merkezli şirket

Mountain View merkezli şirket Google’ın önümüzdeki yıl Android 15 işletim sisteminde yeni ve kullanışlı bir özellik uygulayacağı görünüyor ve bu pil sağlığı yüzdesi özelliği olacak. O halde detayları incelemek için makaleye göz atalım:

Bu özellik bir pilin sağlığını yeni durumuna kıyasla gösterecek. Aslında pilin yıpranma durumunu net bir şekilde sunuyor. Bu özellik Apple iPhone’larda zaten mevcut ve sonunda Android cihazlara da geliyor.

Yaklaşan Android 15 bu çok beklenen özelliği sunabilir ve şu anda geliştirme aşamasında olduğu görülüyor. Bu özelliğe ait kanıtlar yakın zamanda yayınlanan Android 14 QPR2 beta 2 güncellemesinde gizli bir pil sağlığı ekranında bulundu.

Android Telefon

Yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında bir fikrimiz yok ancak şirketin bunu Android 15’te uygulayabileceğine ve özelliğin ilk olarak Pixel cihazlarda yer alabileceğine inanıyoruz. Yaklaşan pil sağlığı yüzdesi özelliğinin çıkışını bekleyelim ve sizleri teknoloji dünyasından daha fazla güncelleme için bizimle kalmanızı öneriyoruz.

Mobil13.com.tr Adresinmizi takip ediniz.