Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Cihazınızda Feneri Açmanın 5 Hızlı Yolu

https://mobil13.com.tr/author/hafize
  Android cihazınızdaki el

 

Android cihazınızdaki el feneri özelliği çok faydalıdır. Anahtarlarınızı karanlık alanlarda bulmanıza yardımcı oldu ve kararma sırasında evinizde size rehberlik etti. Açmak için çeşitli yollar olsa da muhtemelen sadece birini kullanıyorsunuz.

Üçüncü taraf uygulamalar sayesinde el fenerini sallayarak güç düğmesine basarak veya ses seviyesi tuşlarını kullanarak açabilirsiniz. Bu yöntemler şu anda kullanmakta olduğunuz yöntemden çok daha rahat olabilir. Onları kontrol edelim.

El Feneri Telefonunuzdan Nasıl Etkinleştirilir

Ekranınızın üst kısmından iki kez aşağı kaydırırsanız hızlı ayarlar menüsünü görürsünüz. Seçeneklerden biri el feneri olacaktır ancak yalnızca bir kez aşağı kaydırarak açmak istiyorsanız simgeyi ilk satıra getirmeniz gerekir (eski telefonların bazılarının özel bir Fener ile birlikte geldiğini unutmayın). el feneri açmak için açabilirsiniz uygulaması).

Menüyü düzenlemek için iki kez aşağı kaydırın ya da dişli çarkın yanındaki aşağıyı gösteren oka dokunun. “Düzenle” seçeneğine dokunun ve el feneri simgesini ilk satıra sürükleyin. Değişikliklerinizi onaylamak için “Tamam” ı seçin.

Ses Düğmeleri ile El Feneri açın

Herhangi bir Android cihazdaki fenerini ses seviyesi düğmeleriyle açmak için Torchie – Ses Düğmesi Torch’u yüklemeniz gerekir . Uygulama telefonunuzun deposundan 4 MB alır ve sizi herhangi bir reklamla boğmaz.

Uygulamanın arka planda çalışması için ona “Erişilebilirlik Hizmeti” izni vermeniz gerekir.

Feneri kilit ekranınızdan bile etkinleştirebilirsiniz ancak buna izin vermek için uygulamanın ayarlarına girmeniz gerekir. Ayarlar’a erişmek için uygulamayı açmanız ve ekranınızın sağ üstündeki üç dikey noktaya dokunmanız yeterlidir.

El feneri sallayın Açık

Telefonunuzun düğmelerinde sorun yaşıyorsanız ses düğmelerine basmak yerine el fenerini açmak için telefonunuzu sallayabilirsiniz.

Bunun gerçekleşmesi için Shake Flashlight adlı bir uygulama yüklemeniz gerekir . Yüklemeyi tamamladığınızda uygulama kullanıma hazırdır. Sadece telefonunuzu sallayın el feneri açılacak. Android cihazınızın ekranı kapalı olsa bile el fenerini açabilirsiniz.

Telefonunuzu çok fazla sallamanız gerektiğini düşünüyorsanız uygulamanın ayarlarındaki hassasiyeti değiştirebilirsiniz. Sağ üst köşedeki üç dikey noktaya ve ardından “Shake Sensitivity” üzerine dokunun. Uygulama duyarlılığı çok yükseğe ayarlarsanız el fenerinin yanlışlıkla açılabileceği konusunda sizi uyaracaktır.

Feneri Açmak için Bir Widget Kullanma

Son fakat en az değil biraz ışık almak için El Feneri Widget uygulamasını kullanabilirsiniz. Pencere öğesi kendi başına görünmeyeceğinden Ana ekranda bir pencere öğesine gitmek istediğiniz yere uzunca basmanız gerekir.

En alttaki Widget seçeneğine tıkladığınızda widget ilk sayfada olmalıdır. Widget’a uzun basın ve ekranınızdaki boş bir alana sürükleyin. Uygulamanın Ayarlar sayfası yok yalnızca widget’ı gördüğünüzde uygulamanın yüklenip yüklenmediğini bileceksiniz. Hiçbir uygulama simgesi görünmez.

Google’a El Feneri Açmasını söyle

Feneri açmak için “Tamam Google” ı unutma. Mikrofon simgesine dokunun veya “Tamam Google El Feneri açın” deyin. Telefonunuzda zaten çok fazla uygulamanız varsa ve bir başkası için yeterli alan yoksa bu mükemmel bir seçenektir.

Sonuç

El fenerinin asıl amacı çevreyi aydınlatmaktır böylece kamera gece daha iyi fotoğraflar çekebilir kullanışlı ve kullanışlı bir fener haline gelmiştir. Yukarıdaki uygulamalar sayesinde ihtiyacınız olduğunda el fenerini hızlı bir şekilde açmak için çeşitli yöntemlere sahipsiniz. Telefonunuzdaki feneri nasıl açarsınız? Bir yorum bırakın ve bize bildirin.