Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android cihazınızda yeni bir Google hesabı nasıl oluşturulur?

Google hesabı oluşturmak çok

Google hesabı oluşturmak çok kolay. Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Telaşa gerek yok! Nasıl sorunsuz bir Google hesabı oluşturacağınız aşağıda açıklanmıştır. Aşağıdaki ekran görüntüleri ile birlikte adım adım talimatlar bulacaksınız.

İçeri girmeden önce ABD vatandaşlarının bir Google hesabına sahip olmak için en az 13 yaşında ve kredi kartı eklemek için 18 yaşında olması gerektiğini unutmayın. Neden hesabınıza bir kredi kartı eklemek istersiniz? Play Store’dan uygulama ve oyun satın almak Play Müzik’e abone olmak ve Google’ın sunduğu diğer hizmetler için ödeme yapmak için kullanabilirsiniz.

Ancak Google’ın hizmetlerinin çoğu (Gmail Google Dokümanlar Drive ve Fotoğraflar dahil) ücretsiz olduğu için kredi kartı eklemek isteğe bağlıdır ve kapsam dışında kalmayı seçmek sorun olmayacaktır.

Yeni bir Google hesabı oluşturmak yalnızca birkaç dakika sürer. Android cihazınızı alın Ayarlar’ı açın ve “Hesaplar” seçeneğini belirleyin. Bir sonraki adım ekranınızın altındaki “Hesap Ekle” ye hafifçe vurup “Google” ı seçmektir.

Hesabınızda oturum açabileceğiniz veya yeni bir sayfa oluşturabileceğiniz bir sayfa görünecektir. “Diğer seçenekler” i seçin ve ardından “Hesap oluştur” a dokunun. Bunu yaptıktan sonra kişisel bilgilerinizi girerek bir kullanıcı adı ve şifre seçerek ve Google’ın hizmet şartlarını kabul ederek işlemi tamamlayarak ekrandaki talimatları izleyin.

Android telefonunuzda bir Google Hesabı nasıl kurulur:

  • Cihazınızın Ayarlarına gidin.
  • Aşağı kaydırın ve “Hesaplar” seçeneğine dokunun.
  • Ekranınızın altındaki “Hesap ekle” seçeneğine hafifçe vurun.
  • “Google” ı seçin.
  • “Diğer seçenekler” i seçin.
  • “Hesap oluştur” üzerine dokunun.
  • Kişisel bilgilerinizi girerek bir kullanıcı adı seçerek vb. Ekrandaki talimatları izleyin.
  • Google hesabınızı oluşturmak için “Kabul Ediyorum” düğmesine hafifçe vurun.

Bu talimatları izlediyseniz artık bir Google hesabını nasıl oluşturacağınızı bilmelisiniz – daha da iyisi şimdi kaydolmalısınız! Artık çevrimiçi belgeler oluşturabilir e-posta gönderebilir fotoğraflarınızı bulutta depolayabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Tüm bu hizmetler Android cihazınız ve PC üzerinden kullanılabilir.