Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Cihazınızdan TÜM Fotoğrafları Silme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Android

Bu yazımızda sizlere Android cihazınızda tüm fotoğraflarınızı nasıl sileceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Fotoğrafları elemek ve arasından tek tek silmek için vakit harcamak fazlasıyla sıkıcı olabilir. Bazen tüm fotoğraflarınızı toplu bir şekilde silmek isteyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için birkaç adım uygulamanız gerekir. Tüm fotoğrafları silmek aslında kısa ve basit bir işlemdir.

İlk olarak fotoğraf yedekleme konusunda sizlere bilgi vereceğiz. Ücretsiz ve kullanımı kolay olan Google Fotoğrafları kullanabilirsiniz. Google fotoğraflar paylaştığınız fotoğrafları yedeklemenizi sağlar. Fotoğraflarınızı ayrı bir alana yedekleyip daha sonra galerinizden komple temizlemek isteyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için ilk olarak Google Fotoğraflar uygulamasını indirmeniz gerekecek.

Google Fotoğraflar uygulamasını indirdikten sonra Google hesabınız ile oturum açın. Telefonunuzu takın ve kablosuz ağa bağlanın. Uygulamanın sağ üst kısmında yer alan üç yatay çizgiye dokunun. Ayarları seçin. Yedekle ve Senkronize Et seçeneğine tıklayın. Açtıktan sonra yedekleme işleminiz gerçekleşmiş olur. Android cihazda galerinizde olan tün fotoğrafları tek tek seçerek daha sonra tümünü sil demekten başka bir yol bulunmamaktadır. En kısa ve basit yöntem hepsini seçip daha sonra tüm fotoğrafları silmeniz yeterli olacaktır.