Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Cihazlarda Ekran Videosu Kaydetme İşlemi

Bu yazımızda Android cihazlarda

Bu yazımızda Android cihazlarda ekran videosunu nasıl kaydedeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Normalde beğendiğimiz fotoğrafların ekran görüntüsünü çekerek galerimize kaydedebiliyoruz. Fakat sosyal medya üzerinde ya da başka alanda beğendiğimiz videolar olabiliyor. Bu videoları çekmek için ekran video kaydetme işlemi gerekiyor. Ekran videosu çekmek için bazı uygulamalara ihtiyacımız olabilir.

iOS işletim sistemine ait cihazlarda ekran videosu çekerken başka bir uygulamaya ihtiyaç yoktur. Ekran videosu çekmek için cihazın kendi özelliğini kullanmanız yeterli oluyor. Fakat bu durum Android cihazlarda yok ve Android cihazlarda ekran videosu çekmek için bazı programlar kullanacağız. İndirebileceğiniz birkaç programdan bahsedelim.

İlk olarak Google Play Games ile ekran kaydetme uygulamasından bahsedelim. Bu uygulamayı indirerek oynadığınız oyunların videosunu bu uygulama sayesinde kaydedebilirsiniz. Depolama alanınıza göre ne kadar kayıt yapabileceğinizi de bu uygulama sayesinde öğrenebilirsiniz. Eğer Google Play Games uygulamasını indirmek istiyorsanız bu linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Başka bir uygulama ise Screen Recorder uygulamasıdır. Tek bir dokunuşla ekran video çekme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Oyun ya da başka uygulamaları kaydetme işlemini bu uygulama sayesinde halledebilirsiniz. İndirmek için bu linke tıklamanız yeterli olacaktır. Ayrıca Mobizen Screen Recorder uygulaması da vardır. Kullanımı en kolay olan bu ekran kaydedicisini de indirebilirsiniz. Kayıtlara ön kameradan kendi görüntünüzü ve telefonunuzun mikrofonu üzerinden ses ekleme işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz olan bu uygulamaya belirli bir ücret ödeyerek kendi adınız veya markanızı alt kısımda bulundurabilirsiniz. İndirmek için bu linke tıklayın.