Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Cihazlarda Kişi Listesini Özelleştirme

Bugün ki konumuz Android

Bugün ki konumuz Android cihazlarınızda özel kişi listesi nasıl oluşturabilirsiniz bundan bahsedeceğim.

Android cihazınızda rehber kısmında bulunan kişilerinizin daha iyi ve aynı zamanda yeni görünmesini sağlayacak bir kaç teknikten bahsedeceğim. Rehber uygulamanızı yenilemenin en pratik yolu rehberde bulunan kişilerinize profil resmi eklemektir. Bu sayede rehberinizdeki karışıklık azalmış olacaktır.

Eğer kişileriniz birden çok alana yayılmışsa yani sosyal ağ e-posta anlık mesajlaşma yerlerinde de aynı kişiler varsa  kullanılmayan birden çok girişiniz mevcuttur. Bu yüzden bazı listeleri atabilirsiniz. Herhangi bir isim girişi yok ise hangi hizmete sahip olduğunu görmek için onları açın. Kişiler uygulamasına gidip hesaplarını yönetebilirsiniz ” Görüntülenecek Kişiler‘e basmanız yeterli.

Skype uygulamasını sadece kişiler listesinden değil de Skype uygulamasından gönderirseniz o kutunun işaretini kaldırın. Whatsap ve e-posta uygulamalarını kişiler listenizde kullanabilirsiniz. Özel görünümler menüsü kişiler uygulamanızı hangi hizmetlerin görüntülenebileceğini buradan görebilirsiniz.

Aynı kişileri birleştirme ve profil seçme işlemi;

Aynı kişiyi istemeden 4 farklı giriş ile rehbere kaydettiyseniz bu kişileri bir arada toplamanız mümkün. Yapmanız gereken o kişinin ” profiline” girin ve sağ üstte bulunan harekete geçme düğmesine basın. Sonra düzenle’ye basın düzenleye bastıktan sonra tekrar katılma seçeneğini göreceksiniz. Sonra o kişi için tüm rehber kayıtlarını bul ve birleştir. Birleşme işlemini gerçekleştirdikten sonra boş profil karesine sonra tekrar açılır pencereye tekrar kartvizit girişine ve kameradan yada fotoğraflardan seçebilirsiniz.

Rehber de en sık kullandığımız kişileri yıldıza ekleyebilir ve profil fotoğrafı ile en sık kullandığımız kişileri görebiliriz.