Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android için En İyi Yüz Değiştirici Uygulamaları

https://mobil13.com.tr/author/manager
Android için en iyi

Android için en iyi yüz değiştirici uygulamalar neler? Bugün sizlere Android cihaz kullanıcıları için en iyi yüz değiştirme uygulamalarından bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Son zamanların en popüler eğlencesi haline gelen yüz değiştirme uygulamaları Android platformunda çok fazla kullanılıyor. Durum böyle olunca herkes yüz değiştirme uygulamalarını aramaya başladı. Ayrıca Face Swap yüz değiştirme uygulamasıyla diğer uygulamalar da geliştirilmeye başlandı. Sizlerde kamera karşısında çok komik hallere gelebilir ve bu komik durumları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

En iyi Android Yüz Değiştirme Uygulamaları:

MSQRD

MSQRD uygulaması ile video yada fotoğraflarınıza animasyonlarda ekleyebilirsiz. Bunun yanı sıra yüz ifadelerinizi değiştirebilir ve daha farklı filtreleri kullanabilirsiniz.

Face Swap

Face Swap yüzlerin yer değiştirdiği bu uygulamala aslında TV kanallarına bile çıktı. Bu işlemi ise yapmak pek kolay değil aslında. Yinede bu uygulama ile iki kişi arasında otomatik olarak yüz değişikliği yapabilirsiniz.

Yüz değiştirici – Face Changer

Yüz değiştirici – Face Changer uygulaması ile yüzünüz üzerinde çok ciddi değişikler yapabiliyorsunuz. Bir çok yüz parçası uygulama içerisinde var olduğundan kullanmak ise tek dokunuşla mümkün oluyor.

Face OFff – Face Changer

Face OFff – Face Changer uygulaması ile yüzünüzü farklı kişilerin yüzü ile değiştirmeniz mümkün. Uygulama da biraz reklam sıkıntısı olsa bile zevk alacağınız bir yüz değiştirme uygulaması olduğunu belirtelim.