Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Telefonda Arama Kaydetme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bazen telefon görüşmelerini kaydetmek

Bazen telefon görüşmelerini kaydetmek o an olmasa bile sonrasında işinize yarayabilir. Peki ama android cihazlarda bu telefon konuşmaları nasıl kaydedilir? Bu sorunun cevabına geçmeden önce bilmelisiniz ki telefon görüşmelerini kayıt altına almak yasal değildir.

Cihazınızdaki görüşmeleri kaydetmek istiyorsanız uygulamalar veya harici donanımdan yardım alabilirsiniz. Ya da uzman kayıt cihazlarından alabilirsiniz. Böyle bir seçenek için ihtiyacınız olan şey aramalarınızı yönlendirebileceğiniz bir Bluetooth kayıt cihazı olan RecorderGear PR200’dür. Bu cihaz telefon görüşmeleri içi uzaktan kumanda görevi görür.

Eğer böyle cihazlar kullanmak istemiyorsanız kayıt programı olan uygulamaları tercih edebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken şey uygulamayı yüklediğiniz zaman kullanabilmek için verdiğiniz mikrofon vb. gibi izinlerdir. Bu izinleri onaylayarak telefonunuza kapsamlı erişimi sağlamış olacaksınız. Sizlere önerebileceğimiz kaydedici uygulamalar şunlardır;
-Çağrı Kaydedici – Cube ACR
-Otomatik Çağrı Kaydedici
-Çağrı Kaydedici – Otomatik Çağrı Kaydedici – callX

Cube ACR - Arama Kaydı v2.3.193 Premium APK | vividapk | roosphxBu uygulamalardan en iyisi ise Cube ACR’dir. Uygulamayı indirip kurduktan sonra listenizden birini seçin ve normal şekilde arayın. Çağrı ekranında sağ tarafta vurgulanmış bir mikrofonu gösteren bir bölüm olduğunu fark edeceksiniz bu uygulamanın kaydettiğini gösterir.

Bir çağrı boyunca ona dokunabilir ve kapatabilirsiniz ki bu kaydı gerektiği gibi durdurur ve ardından yeniden başlatır. Kayıttan sonra sizin dinlemenize olanak tanır. İşte android telefonda arama kaydının nasıl yapıldığına dair gerekli tüm bilgileri aktardık. Düşüncelerinizi yorumlara bekliyoruz.