Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Telefonlarda Çift Rehberi Birleştirme (Tekrarlanan Kişileri Kaldırma)

https://mobil13.com.tr/author/manager
Tekrarlanan kişiler sizlere ciddi

Tekrarlanan kişiler sizlere ciddi sıkıntı oluşturabilir. Bu bakımdan bu yazımızda tekrarlanan çift rehberi nasıl düzeltebilirsiniz onu anlatacağım. Kişiler listenize erişmek istediğiniz farklı uygulamalar üzerinden kopyalar çoğaltılabilmektedir. Bu bakımdan adres defteri girişlerinin tekrarından kurtulmanız gerekiyor.

Android kişiler üzerinden tekrarlayan kaldırma

İlk olarak Android telefonunuzda Kişiler uygulamasını açın. Bu Android sürümlerinde değişiklik gösterebileceği için Kişiler uygulamasına bir şekilde girin. Tekrarlanan isimden silmek istediğinizi seçin ve düzenle sembolüne dokunun. Bu sembol bir kalem şeklinde olabilir. Daha sonra çöp kutusuna atın. Çöp kutusuna atma işlemi silme anlamına gelmektedir.

Kişileri birleştirme veya çoğaltma

Aynı isimde veya aynı kişinin iki farklı rehberi yer alabilir. Onları birleştirmek için düzenleme ekranında üç noktaya basın ve açılan menüden bir kişiyi seçin ve birleştirmek istediğiniz kişi için katıl’a basıp seçiniz. İşlem bitince Ali -Ali veya Ali-Aliş bu gibi seçtiğiniz isimler tek bir kayıt olarak karşınıza çıkacaktır.

Gmail ile düzeltme 

Google kişilerinizi web arayüzünden de değiştirebilir veya yönetebilirsiniz. Gmail’den sol üst kısımda tıklayın ve sanal adres defterinizde ki kişileri görüntüleyin. Tümünü görmek isterseniz eğer Kişiler’e dokunun. Bu kısımdan istediğiniz gibi düzenleme veya değişiklik yapabilirsiniz. Bu platform üzerinden çok rahat düzenleme işlemi yapıldığını belirtelim.

Simpler kullanarak düzeltme (uygulama)

Eğer tüm bu işlemleri Android platformunda daha basit bir şekilde otomatik olarak yapılmasını istiyorsanız Simpler uygulaması sizin yardımcınız oluyor. Siz uygulamaya ne istediğinizi sunuyorsunuz oda sizin istediğiniz sorunları düzeltiyor.