Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Telefonlardaki Tüm Bildirimler Nasıl Görüntülenir?

Android mobil işletim sistemi

Android mobil işletim sistemi temelinde üretilen akıllı telefonlar çevremizde en çok gördüğümüz modeller. Aslında bunun birçok sebebi var. En önemlisi de kuşkusuz işletim sisteminin açık yazılım özelliğini taşıması. Bu detay sayesinde Google ve geliştiricileri sadece kendi imal ettiği aygıtlara değil piyasada faaliyet gösteren tüm imalatçılara akıllı yapılar oluşturabilme imkanı tanıdı. Böylece Apple tarafından geliştirilen ve kemik kitlesiyle beraber milyonlarca kişinin tercih haline gelen iPhone ve diğer akıllı cihazlarının karşısına tek bir firmayı değil koskoca piyasayı koyabildi. Genel perspektiften bakınca alternatiflerin çoğalması tekelleşmenin önüne geçerken insanlara kıyas seçeneği de sundu. Artık özellikler performans şıklık ve ödediğimiz para özelinde diğer firmanın ürettikleriyle kıyaslama yaparak fiyat performans veya fiyat memnuniyet oranını görebiliyoruz. Tecrübelerimizi aktardığımız platformlar sayesinde de çevremizdeki fiziksel ortamın dışına çıkıp binlerce insana meramımızı anlatabiliyoruz. Nihayetinde ufak birkaç araştırma metoduyla cihazların nasıl performans sağladıkları etiket fiyatlarının hakkını verip vermedikleri rakip telefona nazaran tercih edilip edilemeyeceklerine dair net bilgileri edinebiliyoruz. İçerisinde ne kadar güvenlik duvarı ve önlemi barındırdığının yanı sıra spesifik ihtiyaçlarımıza taleplerimiz ne derecede yanıt verdiğini de tartışıyoruz. Örneğin konuyu hareket genişliğine getirdiğimizde Android’in burun farkıyla önde olduğunu söylemek gerekiyor. Yazımızın da konusu olan akıllı telefonlardaki tüm bildirimler nasıl görüntülenir ve benzeri birçok konuda sıkıntı yaşamıyorsunuz.

Akıllı telefonlar günün uyanık kaldığımız tüm saatlerinde elimizde nerdeyse. İş hayatımızdaki problemleri yönetmek ve normal işleyişi devam ettirmenin ötesinde sosyal medyanın ve bilimum ilgi alanı uygulamalarımızın barındığı da bir platform. Böylece sitelerden uygulamalardan bildirimler alarak aktif biçimde müdahale imkanı veya haber alma şansı buluyoruz. Bildirim çubuğunu her cihazda farklı biçimde açabilirken yine buradaki kişiselleştirme seçeneklerinin de önemini diğer yazılarımızda vurgulamıştık. İnsanlar sadece telefonun arkasına kılıf takarak veya üstüne bir sticker yapıştırarak geçmek istemiyor. Karakterlerini ruhlarını sahip oldukları her şeye yansıtarak kişiliklerini ortaya çıkarmak marjinalliklerini gizlemek istemiyorlar. Neticede fiziksel ürün imalatçılarının yanında yazılım geliştiriciler de kullanıcı odaklı geliştirmeyi üretimi benimsemek durumunda kaldıklarndan ufacık bir alan diye ifade edeceğimiz bildirimler için dahi çeşitli çalışmalara imza atmışlardır. Android akıllı telefonların tüm bildirimler nasıl görüntülenir olayında da üçüncü parti programlardan faydalanacağız.

Android’li Telefonlarda Tüm Bildirimler Nasıl Görüntüleniyor?

Google Play Store halihazırda Android’in uygulama marketi. Buradan kişiler ilgi alanlarına göre onlarca alternatifi deneyebilirken çoğu da ücretsiz. Herhangi bir meblağ ödemeden edinilebilen uygulamalar sayesinde eğlenceli zaman geçirilebilirken önemli problemlere çözüm de bulunabiliyor. Peki bizim tüm bildirimler için destek alabileceğimiz yazılım hangisi?

notification-nations

Notification Saver adıyla yer alan yazılım tüm bildirimleri görüntüleme noktasında öne çıkarak herkesi tatmin etmeyi başarıyor. Yükleyip kurulumu tamamlamanın ardından basit arayüzü ve Widget sistematiği sayesinde gözünüzden kaçan bildirimleri artık rahatlıkla görüntüleyebileceksiniz.