Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android’de Etrafımda Paylaşım Nasıl Kullanılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Apple’ın AirDrop özelliği sayesinde

Apple’ın AirDrop özelliği sayesinde iPhone’unuzu kullanan arkadaşlarınıza kıskanç bir şekilde baktıysanız aygıtları arasında zahmetsizce dosya paylaştıysanız Google’ın artık Yakın Paylaşım şeklinde Android’e çok benzer bir şey getirdiğini bilmekten memnuniyet duyacaksınız. Bu basit özellik fotoğrafları belgeleri ve diğer verileri Android kullanıcılarıyla hızlı ve kolay bir şekilde paylaşabileceğiniz anlamına gelir.

Android Telefonum Etrafımda Paylaşımı Alacak mı?
Google Android 6.0 veya sonraki sürümleri çalıştıran cihazların yeni özelliği alacağını duyurdu. Tüm dünyada yayılıyor ve muhtemelen telefonunuzda zaten var olabilir.

Değilse uygulamalarınızı özellikle Yakında Paylaşım özelliğinin bulunduğu Google Play Hizmetlerini bunun görünüp görünmediğini görmek için güncellemeyi deneyebilirsiniz. Aksi takdirde umarım çok yakında geldiğini görürsünüz.

Yakındaki Paylaşım Nasıl Kurulur?
-Ayarları Açın.
-Google’ı seçin.
-Cihaz Bağlantılarına dokunun.
-Yakındaki Paylaş’a dokunun.
Bu Yakındaki Paylaşımı Aç seçeneğine sahip bir sayfa açacaktır . Buna dokunun ve özellik için çeşitli ayarları düzenleyebileceksiniz. İlk değiştirmeniz gereken paylaşım için kullanılan hesaptır. Hesap bulunamadı bölümüne dokunun ve Google hesabınızı bağlayın. Cihaz adı bölümünü seçerek cihazınızın adını başkaları tarafından görüldüğü şekliyle de değiştirebilirsiniz .Muhtemelen en önemli seçenek size dosyaları kimin gönderebileceğini belirlediği için Cihaz görünürlüğüdür . Varsayılan ayar Gizli’dir (cihazınızı kimsenin göremediği yer) ancak bunu bağlı olarak Bazı kişiler (daha sonra sizinle kimlerin dosya paylaşabileceğini seçeceğiniz yer) veya Tüm kişiler (kişilerinizdeki Yakın Paylaşımı etkin olan herkes) olarak değiştirebilirsiniz.