Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple AirDrop İle Fotoğraf Nasıl Gönderilir?

Bugün ki konumuz iPhone

Bugün ki konumuz iPhone airdrop ile nasıl fotoğraf gönderebiliriz bundan bahsedeceğim. Herkesinde bildiği gibi Apple ürünleri yazılımlarından dolayı diğer cihazlara göre daha korumalı ve kapalıdır.

Apple ürünlerinin korunmalı olmasının olumsuz yanları da var maalesef. Özellikle fotoğraf göndermek isteyen kullanıcılar sıkıntı yaşayabiliyorlar. Apple kullanıcıları genelde Whatsapp gibi uygulamaları kullanarak fotoğraf gönderimi sağlıyor ama tabiki bu da fotoğrafların kalitesini düşürüyor. Ama Apple’ın kullanıcılarına sunduğu AirDrop aracılığı ile paylaşılan fotoğraflar ve videolarda kalitesinde hiçbir değişiklik olmuyor. Peki AirDrop sayesinde fotoğraf ve video paylaşmak isteyenler bunu nasıl yapabilirler bir bakalım.

AirDrop İle Fotoğraf Paylaşımı Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak yapacağımız işlem her iki cihazında AirDrop özelliğini açmanız gerekiyor. AirDrop’u cihazlarınızın kontrol merkezinden açmanız mümkün.
  • AirDrop’u açtıktan sonra göndermek istediğiniz fotoğraf yada videoyu seçin.
  • Seçtiğiniz fotoğraf yada videonun alt kısmında bulunan paylaşma simgesini seçin.
  • Paylaşma simgesini seçtikten sonra ekrana gönderme seçenekleri gelecektir.
  • Gönderme seçeneklerinin içinden AirDrop ile eşleşen cihaza dokunun.
  • Bundan sonra gönderdiğiniz kişi sizden gelen AirDrop mesajını kabul etmesi lazım.
  • AirDrop mesajını kabul ettiği zaman göndermek istediğiniz video yada fotoğraf hiçbir kalite kaybı olmadan istediğiniz yere gitmiş olacaktır.

AirDrop ile fotoğraf yada video paylaşma işlemini bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sormak istediğiniz sorunuz yada bildirmek istediğiniz görüşleriniz var ise yorumlar kısmına yazabilirsiniz.