Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple, Katlanabilir ve Daha İnce Bir Tasarımla Karşımıza Çıkıyor!

Katlanabilir iPhone ekranının bükülebileceği alanlarda daha ince bir tasarımla kullanıcıları ile buluşuyor.

Katlanabilir iPhone ekranının bükülebileceği

Katlanabilir akıllı telefon pazarında rakiplerinin gerisinde kalan Apple, bu konuda sessizliğini korumaya devam ediyor. Şirket, katlanabilir telefon teknolojisi üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce birden fazla katlanabilir telefon patenti aldığı bilinen Apple, yeni bir patent daha aldı.

ABD Patent ve Marka Ofisi (USPTO) tarafından onaylanan yeni patent, “dayanıklı katlanabilir ekranlı elektronik cihazlar” adını taşıyor. Apple’ın patent açıklamasına göre, katlanabilir cihazların ekranları, camın belli bölgelerde kalın, belli bölgelerde ince yapılmasıyla daha dayanıklı hale getirilebiliyor.

Apple Katlanır Telefon Çıkış Tarihi 

Teknoloji dünyasının önemli sızıntı kaynaklarından Jeff Pu, Apple’ın katlanabilir ekranlı cihazlarının piyasaya sürülme tarihlerini açıkladı. Pu’ya göre, katlanabilir ekranlı MacBook’un seri üretimi gelecek yılın sonlarında başlıyor. Katlanabilir ekranlı iPhone ise 2026 yılında seri üretime giriyor.

Sızıntı kaynağı, Apple’ın 7.9 inç ve 8.3 inç boyutlarında iki farklı iPhone modeli piyasaya süreceğini iddia ediyor. Apple’ın hamlesi, katlanabilir telefon pazarında rekabeti yeniden şekillendireceğe benziyor. Katlanabilir iPhone’ların piyasaya sürülmesiyle, Apple kullanıcıları dayanıklı, katlanabilir cihaz deneyimi yaşayacak gibi görünüyor.