Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avast Virüs Programı Devre Dışı veya Kaldırma İşlemi!

Avast Antivirüs sizlerinde bildiği

Avast Antivirüs sizlerinde bildiği gibi bir virüs programıdır. Bizleri çevrimiçi ve çevrimdışı tehditlere karşı korumaktadır. Arkaplanda sizi rahatsız etmeden sessizce çalışan bu uygulama bilgisayarınızın güvenliğini arttırmak için karşımıza çıkıyor. Ancak bu programı kaldırmak için çok sorun yaşayan kullanıcı bulunuyor. Bizlerde devre dışı bırakma veya kaldırmak için sizlere yol göstereceğiz.

Ücretsiz ve popüler olan Avast’ın en önemli özelliği ise sistemi yormaması ve koruma sağlaması. Hem oyun oynarken hemde normal zamanda sistem performanslı olarak çalışıyor. Elbette internetten indirilen dosyaların Avast‘ı kaldırdıktan sonra virüs tehlikesi sunduğunu unutmayın.

Avast Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

Avast yazılımı devre dışı bırakmak için bildirim alanında Avast kalkanlar ve kontrol menüsüne basın.

Avast yazılımı devre dışı bırakmak için Avast’ı başlatın ve ayarlar üzerinden Dosya sistemi Kalkanı’nı devre dışı bırak diyin.

Devre dışı bıraktıktan sonra korumasız olduğunuzu unutmayın.

Avast Nasıl Kaldırılır?

Avast virüs programını kaldırmak için normal bir işlemmiş gibi Program ekle kaldır üzerinden uygulamayı kaldırmayın. Bunun için Avast Uninstall Utility üzerinden Avast’ı tam anlamıyla bilgisayarınızdan kaldırmayı deneyin. Hem basit hemde temiz bir işçilik sunacaktır.