Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başarılı YouTuber olmak için bilinmesi gerekenler!

Youtube artık günlük hayatımızda

Youtube artık günlük hayatımızda en fazla kullanılan video paylaşım platformu olarak biliniyor. Sizlerde yeni kanal açarken endişe duyabilirsiniz. Çevrenizdekiler veya sizlerin yükselmeyeceği korkusundan dolayı geri adım atmanız her an beklenilebilir.

Bugün ise sizlere YouTube’da başarılı olmanız için bilmeniz gerekenlerden bahsedeceğiz. Hadi başlayalım.

Motivasyon durumunuza bakın!

YouTube kanalı açmak için ilk olarak motivasyon durumunuzu kontrol edin. Sizler şarkı söylemek oyun oynamak zorunda hatta makyaj yapmak zorunda değilsiniz. Ders verebilir veya düşüncelerinize de paylaşabilirsiniz.

İlk olarak bir alan belirleyin. Yani videoların içerik türü. Daha sonra hedef kitleyi düşünün. Yani kimler sizle ilgilenir? İzlenme nedeninizi de düşünün. Kim sizi neden izlesin?

Bu sorduğum soruları düşünün ve ikinci adıma geçelim.

Video paylaşım sıklığınız nasıl olmalı?

Bir kanal açtınız ve 0 dan başladınız. Düzen her yerde olduğu gibi burada da çok önemlidir. Video paylaşım günleriniz aksamamalı. Daima doğru günde ve herkesin tahmin ettiği günde video atmalısınız.

Kanal tasarımına karar verin!

YouTube kanalınızın tasarımı da çok önemlidir. Size uygun birer logo ve afiş gibi tasarımlar hem tanınmanızı hemde akılda kalıcılık için çok önemlidir. Özellikle montajlarda yeri gelecek kanalınızın resimleri içerecek. Dikkat edin. Tasarım önemli bir husustur.

Reklam- Kanal Tanıtımı!

YouTube kanallarını başarıya götüren ilk yol reklam yoludur. Reklam elbette siteleri ve platformlara abone ol hadi abone ol yazısı eklemek değil. Kaliteli ve kullanıcıları izleyicileri teşvik edici adımlara reklam denir.

Bunun için sosyal medya ve forumları kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sosyal medya hesaplarından da destek alabilirsiniz.