Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilgisayar internetini cep telefonunda kullanma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bilgisayardaki interneti akıllı telefonda

Bilgisayardaki interneti akıllı telefonda nasıl kullanılır? Bugün sizlere bu durumu daha net bir şekilde açıklayacağız.

Bilgisayarlarımız iki farklı şekilde internet bağlantısı tipi kullanmaktadır. Bunların birincisi kablolu internet olurken diğeri ise kablosuz wifi internet oluyor. Bilgisayar interneti paylaşma konusunda merak edilen soru ise bilgisayarın internetini nasıl telefon ve tablete gönderileceği oluyor.

Kullanmış olduğunuz bağlantı kablosuz olursa eğer zaten bu soruları sormayacak ve wifi ile telefondan da gireceksiniz. Ancak kablolu bir bağlantı kullanıyorsanız ve bu interneti dağıtmak istiyorsanız bunun için bazı programları kullanmamız gerekecek.

MaryFi programını kullanacağız!

Bilgisayarımızın internetini paylaşmak istersek eğer ilk olarak MaryFi yazılımını kullanmamız gerekiyor. Bu program kablosuz kartı ile sinyal dağıtmak ve interneti paylaşmak için kullanılıyor. Bunu Google’da aratarak indirme bile yapabilirsiniz. Ancak kablosuz bir ağ kartınız yoksa bu işi yapamazsınız.

Wi-Fi adına; kablosuz bağlantıda görünmesini istediğiniz bir ismi girin. Daha sonra Password kısmına ise bir bağlantı şifresi sunun. Bu şifreyi siz oluşturacaksınız. Daha sonra ise Start Hotspot tuşuna basın ve interneti dağıtın. Stop Hotspot derseniz eğer bağlantı duracaktır.

Bu program şimdiye kadar işinin hakkını veren en iyi program diyebiliriz.