Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilgisayarda yer alan müzikleri Spotify’a ekleme işlemi

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda bilgisayarınızda yer

Bu yazımızda bilgisayarınızda yer alan Spotify bilgisayarınıza nasıl yükleyeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Popüler müzik indirme uygulaması olan Spotify ülkemizde sık olarak tercih edilmektedir. Sadece ülkemizde değil aynı zamanda dünya genelinde kullanılan Spotify uygulaması sunduğu özellikler sayesinde sık olarak tercih ediliyor. Günümüzde en çok sevilen uygulamalar arasında yer alması kullanıcılara sunmuş olduğu özelliklerden kaynaklıdır.

Bilgisayarınızda yer alan müzikleri kolay adımlar sayesinde Spotify uygulamanıza aktarabilirsiniz. Birçok kişi tarafından bilgisayarda yer alan müzikleri Spotify uygulamasına nasıl aktarılacağı bilinmiyor. Bilgisayarınızda kendinizin oluşturduğu çalma listesini uygulamanıza dahil etmek istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

  • İlk olarak Mac ya da Windows için yer alan Spotify uygulamasını bilgisayarınıza indirin.
  • Spotify uygulaması indikten sonra uygulamayı açın. Profil simgesine bitişik olan oka tıklayın ve Ayarlar alanını seçin.
  • Daha sonra aşağı doğru kaydırarak Yerel dosyaları Göster seçeneğine tıklayın.
  • Kaynak ekle alanına geçin ve bu alana aktarmak istediğiniz müzikleri seçin.
  • Seçmiş olduğunuz müzikleri Spotify uygulamasına yüklemek için tamam seçeneğine basın.

Yukarıda bulunan adımlar sayesinde bilgisayarınızda yer alan müzikleri Spotify uygulamasına aktarabilirsiniz. Aktarma işlemi bu kadar kısa ve kolay bir işlemdir. Eğer siz de bilgisayarınızda yer alan müzikleri aktarmak istiyorsanız bu adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. Kendi listenizi oluşturarak müziğin keyfine daha da çok varmış olursunuz. Tek tek listeyi oluşturmak yerine toplu bir şekilde aktarmak daha da mantıklı olacaktır.