Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bip silinen fotoğraflar nasıl geri getirilir?

Bip uygulamasında silinen fotoğraflar

Bip uygulamasında silinen fotoğraflar nasıl geri getirilir? Açıkçası fotoğraf ve videolarınız silindiyse eğer geri getirme şansınız bulunuyor. İşte tüm detaylar…

Bip sizlerinde bildiği gibi Turkcell‘in kısa süre önce karşımıza çıkardığı ve bir anda patlayan bir mesajlaşma uygulaması olarak biliniyor. Turkcell’in oluşturduğu bu uygulama GSM operatörü olarak kullanılmakta. App Store ve Play Store mağazalarından indirip yükleyebileceğiniz uygulama oldukça fazla indirme rakamlarına ulaştı.

Bip uygulaması bütün dünyada mesajlaşmalara olanak sağlıyor. Uygulama üzerinde bulunan Keşfet kısmından ise çok fazla eğlenebilirsiniz. Spor ve haberler hatta bedava internet dakika gibi yarışmalardan faydalanabilirsiniz.

Bip silinen fotoğrafları kurtarma işlemi

Yanlışlıkla resim ve videolarınızı sildiğiniz de Bip bulut özelliği aktif olduğundan veya kapatmamışsanız eğer yedekleme yapmışsanız geri kurtarma şansınız bulunuyor. Ancak bu özellik aktif edilmemiş ise tek işlem kalıyor. Bu işlem ise veri kurtarma programı oluyor. Silinen verileri bilgisayar üzerinden kurtarmanız mümkün. Ancak kesin bir çözüm olmayıp yukarıda bahsettiğim gibi bir şansınız bulunuyor.

Bip silinen fotoğraflar geri kurtarılır mı?

Bip uygulamasında bulut sistemi tam 6 ay kadar verilerinizi yedekliyor. Uygulama silinse bile yeniden kurup “yedeği geri yükle” kısmından 6 aylık yedeğinizi görebilirsiniz.