Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Chromebook’ta Duvar Kağıdı Nasıl Değiştirilir

Chromebook internet üzerinden çalışan

Chromebook internet üzerinden çalışan diğer dizüstü yani laptop bilgisayarlara oranla daha hafif olan bir bilgisayardır. Sizde bir Chromebook bilgisayara sahip iseniz ve farklılık istiyorsanız işe duvar kağıdınızı değiştirmek ile başlayabilirsiniz. Cihazınızda ki duvar kağıdını değiştirirken dilerseniz bilgisayarda bulunan herhangi bir duvar kağıdı fotoğrafını dilerseniz de kendi fotoğrafınızı kullanarak duvar kağıdınızı değiştirebilirsiniz. Bu her iki duvar kağıdı değiştirmek işlemi de oldukça basittir ve zamanınızdan en fazla bir dakika alacaktır.

Chromebook bilgisayarınızda duvar kağıdı değiştirme işleminin ilk yoluna baktığımız zaman öncelikle Chromebook bilgisayarınızı açın. Bilgisayarınız açıldıktan hemen sonra masaüstünde bulunan boş bir alana sağ tıklayarak karşınıza birkaç sekmelik bir bölüm açacaksınız. Burada “Duvar Kağıdını Ayarla” kısmına tıklayın. Daha sonra beğendiğiniz bir fotoğrafı seçerek duvar kağıdını ayarlayabilirsiniz. Ancak burada daha zevkli bir özellik vardır. Google sizlerin karşısına bu seçenekte beni şaşırt adında bir özellik çıkarıyor. Bu özellik için beni şaşırt kutucuğuna tıklamaktır. Bu özellik sayesinde bilgisayarınız herhangi bir fotoğrafı seçerek duvar kağıdınızı değiştirecektir.


İkinci bir seçenek olarak ise duvar kağıdınızı galerinizde bulunan bir fotoğraf olarak ayarlamak istiyorsanız ilk olarak galerinizdeki fotoğrafı bilgisayarınıza yükleyin.Hemen ardından bilgisayarınızda masaüstüne dönün. Daha sonra masaüstünü sol alt köşesinde bulunan daire simgesine tıklayarak başlatıcı kısmını açın. Bilgisayarınıza kaydettiğiniz görüntülere erişebilmek için dosyalar kısmına gidin. Galerinizdeki resimleri hangi klasöre attıysanız buradan bulup açın. Açtıktan hemen sonra duvar kağıdı olarak ayarlamak istediğiniz fotoğrafı açarak üzerine sağ tıklayın ve duvar kağıdı olarak ayarla kısmına tıklayın. Bu sayede duvar kağıdınızı değiştirmiş olacaksınız.