Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir DM’nin Ekran Görüntüsü Aldığınızda Instagram Diğer Kişiye Bildirimde Bulunur Mu?

Bu haberin fotoğrafı yok

Günümüzde uygulamalar ve sosyal medya platformları aracılığıyla çevrimiçi iletişim teknolojinin değişmesi ve işlerin nasıl yapıldığına dair sosyal kabulün değişmesiyle yönlendirilen bir süreç olan diğer iletişim teknolojisi biçimlerinden daha da hızlı bir şekilde gelişiyor. Peki birisi bir DM ekran görüntüsü alırsa Instagram size haber verir mi?

Instagram’da Ekran Görüntüleri ve Doğrudan Mesajlaşma
Instagram kullanıcıları uygulamanın doğrudan mesaj (DM) işlevini kullanarak birbirlerine kısa mesajlar fotoğraflar veya videolar gönderebilir. DM menüsüne ekranın sağ üst köşesindeki küçük kağıt uçaktan erişilir. Instagram’daki bir doğrudan mesaj birçok farklı mesaj türünden birine sahip olabilir.

Instagram Üzerinden Bir Mesajı Geri Aldığınızda Bildirimde Bulunur mu?
Instagram’da alıcı okuduktan sonra bile herhangi bir noktada bir DM Göndermeyi Geri Alma seçeneğiniz vardır. Alıcınız zaten bir ekran görüntüsü aldıysa hasar gerçekleşmiştir. Bir mesajı silmeye karar verseniz bile alıcı mesajı zaten okumuşsa veya ekran görüntüsünü almışsa muhtemelen çok geç olacaktır. Bir mesajı geri göndermek için üzerine uzun dokunun ardından göründüğünde Göndermeyi Geri Al seçeneğini seçin. Bununla birlikte bir mesajı geri çekmenin Instagram’ı bir sonraki kontrollerinde bir mesaj aldığını diğer kişiye kısaca bildireceğini unutmamak önemlidir.