Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Instagram Hikayesi Ne Kadar Çevrimiçi Kalabilir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Instagram hikayeleri kullanıma başlandığından

Instagram hikayeleri kullanıma başlandığından beri büyük bir ilgi gördü. Instagram hikayeleri yeni ürünlerin tanıtım ve reklamlarının yapmak isteyen markalar tarafından sıklıkla kullanılır. Instagram storyleri 24 saat boyunca kalıcıdır. Fakat storylerinizi öne çıkanlar bölümüne alarak profilinizde kalıcı hale getirebilirsiniz. Hikayeler alanı İnstagram’ı çok daha popüler bir platform haline getirdi.

Instagram’a göre bir kullanıcı storylerden önce bu platformda 24 dakika geçiriyorken şuan ise yaklaşık olarak bu platformda günde 32 dakika geçiriyor. Bu özellik ortalama etkileşimin %33 oranında artmasına neden oldu. Bir story çekebilmek için çok kolay fakat önemli olan bazı kurallar var.


Hikayeler 3 ila 60 saniye arasında sürebilir. Önceden bu sınır 15 saniyeydi. Storylerinize efekt vermek için farklı uygulamalar kullanılabilir. Storyleriniz 24 saat sürecektir. Ancak öne çıkanlara alarak storylerinizi kalıcı hale getirebilirsiniz. Storylerinizi İnstagramın kullanım şartları ve topluluk kurallarını kısmından kontrol ederek uygun içerik olduğundan emin olun. Storyleriniz süre sınırını aşarsa bazı uygulamaları kullanarak art arda oynayacak birkaç hikaye alanlarına bölebilirsiniz.

Stroyler uygulamanın Ana ekranının en üstünde gösterilir. Ana ekranın üzerindeki dairesel şekillerden bir tanesini seçerek tıklayın. Tıkladığınız story oynatılır ve daire yok olur. Kendi storylerinize ise soldaki ilk simgeye basarak erişebileceksiniz. Ekranın sol yada sağına kaydırarak birden fazla atılmış olan storyleri atlayabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Instagram hikayesinde ne kadar çevrimiçi olacağınız konusunda bilgi verdik. Soru ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.