Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Kez ‘Tutunamayanlar’da Telefon Sektörünü Konuşuyoruz!

03Günümüzde akıllı telefon sektörü

03Günümüzde akıllı telefon sektörü bir hayli yenilenmekte ve sürekli yeni bir marka ile yepyeni telefonlar karşımıza çıkıyor. Bu akıllı telefon sektöründe son zamanlarda aşırı bir rekabet söz konusu. Peki bu sektörde tutunamayanlar hangi şirketler?

-BlackBerry
-HTC
-Nokia
-LG
-Lenovo

BlackBerry
Fiziksel klavyeye sahip olduğu zamanlar zirvede olan telefon zaman içinde yerini sanal klavyelere bıraktı ve bu durum geliştikçe Blackberry tarihe karıştı.

HTC
Hızla gelişen bu cihaz akıllı telefon sektöründe yerini kimseye vermiyordu ancak kullanıcılar zamanla istediklerini cihazlarda göremeyince şirket de tutunamayanlar listesine girdi.

Nokia
1998 yılında dünyanın en çok cep telefonu satan markası olan Nokia 2007 yılı ile telefon piyasasında çok önemli adımlarla yükseldi. Ancak android ve İOS’un yanında oldukça seviye düşüşüne geçti.

LG
Samsung ve HTC ile sıkı bir rekabet içerisinde olan şirket farklılaşmaya doğru gidince büyük bir düşüşe geçti. Ve son zamanlarda gelen haberler ile LG’nin piyasadan çekileceği zaman yakın.

Lenovo
Birkaç milyar dolar harcayıp Motorolayı alan Lenovo zamanla unutuldu ve Motorola daha çok konuşulmaya başlandı. Söylentiler ise kullanıcı isteğinin Lenovo’nun kendi ismiyle değilde Motorolayla devam etmeleri yönünde. Durum böyle olunca da Lenovo’dan vazgeçildi.