Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Bu Siteye Ulaşılamıyor’ Yazısının Nedeni

https://mobil13.com.tr/author/manager
İnternet üzerinden karşınıza bazen

İnternet üzerinden karşınıza bazen bu siteye ulaşılmıyor şeklinde bir yazı çıkar ve bu yazımızda karşınıza çıkan bu sorun hakkında bilgilendirme yapacağız. Bu sorun ara sıra karşımıza çıkarak bizlere uyarı verebilir. Karşımıza çıkan bu sorun genellikle sunucu kaynaklı hata olarak çıkar.

Kullandığınız cihazın arama motoruna bir şey yazdığınız zaman karşınıza ‘Ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü’ şeklinde ya da ‘Bağlantı sıfırlandı’ tarzında bir yazı çıkar. Bu hataların nedeni aynıdır ve karşınıza çıkan bu hatadan dolayı istediğiniz siteye ulaşamazsınız.

Eğer sizin de başınıza böyle bir durum geldiyse bu sorun ile alakalı olarak şu konulara dikkat edin; ilk olarak bu sorun internet eksikliğinden kaynaklı olarak ortaya çıkar internetinizin olup olmadığını kontrol edin. İnternetiniz var gibi gözüküp aynı zamanda çekmeyebilir ve netiniz açık gibi olsa da aslında kısıtlanmış olabilir.

Bu yüzden başka bir alanda internetinizin olup olmadığını kontrol edin. Bu durumu başka bir telefon PC ya da tablet üzerinden de deneyebilirsiniz. Buraya kadar kontrol ettikten sonra site açılmıyorsa sitenin saldırıya uğraması sonucu böyle bir hata karşınıza çıkar. Saldırı dışında sitede oluşan teknik hata sonucu da açılmayabilir.

Aynı zamanda virüs kapması sonucu da sitede sorunlar çıkabilir. Çözüm olarak internetinizde sorun varsa modeminizi 2 dakika kapatıp tekrar açın. Eğer mobil verinizde sıkıntı varsa internetinizin bitip bitmediğini kontrol edin. DNS adresinde değişiklik yapabilirsiniz.