Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Candy Crush İlerlemesini Yeni Telefona Taşıma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Candy Crush İlerlemesini Yeni

Candy Crush İlerlemesini Yeni Telefona Taşıma Nasıl Yapılır? Bugün sizlere Cady Crush için bazı bilgileri vereceğiz. İşte detaylar…

Cady Crush hepimizin oynadığı çok güzel bir oyun. Ancak bazı durumlarda telefon değiştirme veya telefonumuzu satıp yeni bir telefon alabiliyoruz. Durum böyle olunca aylarca hatta bir kaç yılımızı vererek oynamış olduğumuz Cady Crush oyununu nasıl yeni telefonda kaldığımız yerden oynayabiliriz? Bu soruyu merak ediyoruz. Bizler de sizler için bu duruma çözüm olması adına bu haberi oluşturduk.

Candy Crush için eski telefonunuzda oyuna girerek Facebook hesabını bağlayabilir ve yeni telefonda tekrar Facebook hesabınız ile giriş yaparak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Ama yok Facebook hesabım ile değil telefon ile giriş yapmıştım derseniz. Sizlerin bir yolu daha bulunuyor.

Facebook ile giriş yapaman telefonlarda tüm verileriniz yeni telefonda olmayacaktır. Yani sıfırdan başlayacaksınız çünkü eski telefona veriler kaydedilecek. Bizler ise bu verileri oradan alıp yeni telefona atmamız gerekiyor. Bunun için;

IOS: iPhone iPad  cihazlarda Candy Crush Saga yedekleme işlemi

  1.  iExplorer programını indirin ve kurun.
  2. Bilgisayarınıza  iPad/iPhone/iPod  cihazınızı bağlayın ve  iExplorer programını açın.
  3. Telefonunuz iExplorer tarafından tanındığında Apps klasörünü basın.
  4. Candy Crush klasörüne basın ve Documents klasörünü bulun. Bu klasör tüm Candy Crush Saga seviye dosyalarını saklamaktadır. Yani emeğiniz bu klasör içerisindedir.
  5.  Documents klasörünü bilgisayarınıza masaüstüne kopyalayın.

Daha sonra ise yeni aldığınız telefona oyunu indirin ve masaüstündeki klasörü yeni telefonunuzda aynı klasör içerisine atın.

Yeni telefon aldığınızda aynı işlemleri tam tersi yönde yapın. Yani Candy Crush Saga Documents klasörünü telefonunuza bilgisayardan kopyalayın. Yani kopyaladığınız klasörü yeniden yeni telefonunuzda adımları tekrar ederek oraya taşıyın. Hepsi bu kadar.