Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Casper Via S Sıfırlama İşlemi!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Casper

Bu yazımızda sizlere Casper Via S format atma işlemi konusunda bilgi vereceğiz. Format atma işlemi genellikle cihazda yaşanan donma kasma ikinci el olarak satma teknik servise gönderme gibi nedenlerden dolayı atılmaktadır. Eğer siz de Casper Via S cihaza sahipseniz ve sıfırlama işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi bilmiyorsanız bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağız. Sıfırlama işlemini gerçekleştirmeden önce resimlerin videoların notların rehberin dosyaların yedeğini alın. Yedekleme almadığınız taktirde tüm verileriniz silineceği için geri getirme işlemini gerçekleştiremezsiniz. Son olarak telefon şarjınızın %50’nin üstünde olmasına dikkat edin ve bu işlemler sonrasında sıfırlama işlemine başlayabilirsiniz.

Casper Via S sıfırlama işlemi öncesinde telefonun içeriklerini yedekleyin film galerisi içinde bulunan resimlerin videoları notlarınızı ve telefon rehberinin yedeğini alın. Casper Via S fabrika ayarını geri alma işlemine başlamadan önce telefonun şarjının kontrolü sağlayın. Cihazınızın şarj seviyesi %50’nin üstünde olmasına dikkat edin.

Sıfırlama işlemi için ilk olarak Menüye girin. Daha sonra Ayarlar alanına Ayarlar alanından da Yedekle ve Sıfırla alanına geçiş yapın. Fabrika verilerini sıfırla Telefonu Sıfırla seçeneklerini takip edin ve en son Her şeyi sil seçeneğine basın. Bu adımlar sayesinde Casper Via S cihazınızın sıfırlama işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Anlattığımız adımlar dışında donanım tuşları ile de cihazınızı fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz.

Donanım tuşları ile sıfırlama işlemini gerçekleştirmek için telefonunuzu kapatın. Daha sonra Ses açma ve güç düğmesine beraber basın. Ekrana logo gelene kadar basın ve ekrana logo geldiğinde basmayı bırakın. Wipe Data / Factory Reset kısmına ses tuşları yardımı ile basın. Daha sonra Reboot System Now alanına gelin. Onaylama işleminin ardından cihazınızın sıfırlama işlemi gerçekleşecektir.