Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Chromecast ile Misafir Modunu Kullanma

Bu yazımızda sizlere Chromecast

Bu yazımızda sizlere Chromecast ile Misafir modunu nasıl kullanacağınız konusunda bilgi vereceğiz. Chromecast misafir modunu kullanabilmek için Wi-Fi moduna ihtiyaç vardı ancak bu ihtiyaç artık kalktı. En son sürümünü kontrol etmek için Play Store ya da App Store’a girerek güncelleme olup olmadığına bakmanız yeterli olacaktır. Güncelleme yaptıktan sonra aşağıda yer alan adımları takip edin.

Google Home uygulamasını açın. Daha sonra Ayarlar alanını seçin. Aşağı doğru kaydırın ve Aygıt Ayarları kısmına tıklayın. Misafir Modu’na tıklayın. Ekranda yer alan 4 basamaklı PIN kodunu girin. Bu adımlar sayesinde Chromecast cihazınızda Misafir Modu etkinleşmiş olur. Anlatmış olduğumuz adımları takip ederek Chromecast misafir modunu etkinleştirmiş olursunuz. Bir diğer adım ise misafirlerin cihazlarını Chromecast misafir moduna bağlamaktır. Chromecast misafir modunu etkinleştirmek için aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

YouTube ya da Chromecast ile benzer olan bir uygulama açın. Daha sonra Yayınla düğmesini seçin. Yakındaki Cihaz alanına dokunun. Daha sonra ekranda yer alan talimatları takip edin. Eşleşmeniz otomatik olmalıdır. Başarısız olduğu zaman ana makinenizin sağlayacağı 4 haneli PIN kodu girmeniz istenecektir. Chromecast Misafir Modu çalışma şekli özel Bluetooth ve Wi-Fi işaretlerinin gönderilmesidir. Ayrıca Chromecast PIN’i özeldir ve başka bir yerde paylaşılmaz. Siz Chromecast misafir modunu kullanıyor musunuz? Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.