Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Critical file transfer error hatası nedir?

Filezilla Client “Critical file

Filezilla Client “Critical file transfer error” ne anlama geliyor. Web sitelerimizin ftp erişimi sırasında dosya transferlerinde bu hatayı görüyorsanız eğer çözümünden hemen bahsedelim.

Filezilla kullanan kullanıcılar ftp erişimi sırasında “552 Quota exceeded [1] won’ t be saved” ve “Critical file transfer error” hatası çoğunlukla görebiliyor. Ancak buna neden olan bazı durumlar mevcuttur. Filezilla ise web sitesi olan kullanıcıların çok sık kullandığı bir uygulamadır. Manuel olarak dosya düzenleyip sunucuya gönderme sırasında Filezilla yı çok sık kullanırız.

Çözüm nedir?

Ancak Filezilla ile işlem yaparken yedek almaya dikkat ediniz. Güncel yedeklerinizi korumaya özen gösterin. Critical file transfer error çözümü için ilk olarak Cpanel üzerinden kotanızı kontrol etmeniz gerekiyor. Sizlerde FTP hesabı açarak bir kullanıcı girişi ile erişim yapmak isterseniz depolama alanı mutlaka açınız. Eğer Cpanel ile devam edecekseniz bu işlemlere gerek kalmıyor.

FTP kullanıcılarının dosya yükleme sınırlaması olduğu için bu hatayla karşılaşabiliyorsunuz. WHM’den disk alanını arttırın yada php.ini dosyası üzerinden ayarlama yapın.