Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dikkat Çekici Tweet Nasıl Atılır?

Twitter uygulamasında paylaşmış olduğunuz

Twitter uygulamasında paylaşmış olduğunuz tweetlerin tutulmasını istiyorsanız ne yapacağınız konusunda yardımcı olacağız. İlk olarak takipçilerinize soru sorun. Kolay sorular sorduğunuz zaman takipçilerin hoşuna gider ve sorduğunuz sorunun altına yorum yaparak tweet atar. Farklı ve komik olan videoları paylaşabilirsiniz. Kullanıcıların dikkatini çekecek olan paylaşımlar her zaman etkili olmuştur.

Paylaşım yapacağınız zaman tweetlerin altına fotoğraf koymayı tercih edin. Yaptığınız paylaşıma göre koyduğunuz fotoğraf daha da dikkat çeker. Ya da bir ürün paylaşarak sizce güzel mi tarzında sorduğunuz sorulara karşılık olarak etkileyici cevaplar alabilirsiniz. Takip ettiğiniz kişiler arasından beğendiğiniz tweetleri Retweet yapın. Bu durum hem takipçilerinizin hoşuna gider hem de arada olan bağları kuvvetlendirir.

Robot ve sahte yorumlara karşı önleminizi alın. Gerçek kullanıcılardan gelecek olan yorumlar her zaman daha da önemlidir. Sahte yorumlar yaparak kullanıcıların gözünden düşebilirsiniz. Atacağınız tweet size ait değilse bunun alıntı olduğunu mutlaka belirtin. Sizden önce başka birinin paylaştığına dair haberler çıkarsa rezil olursunuz. Her zaman doğru olanı seçin ve alıntı varsa bunu bir şekilde belirtin.

Bir konu hakkında belirli bir düşünceniz varsa bunu tweet ile belli edebilirsiniz. Sizinle benzer düşüncede olan kişiler size destek verecektir. Ayrıca Twitter gündemini sürekli takip edin. Trend konularda ne olduğunu gündemde neler yaşandığına dair etiket ile siz de tweet atın. Gündemde o günün anlam ve önemini belirten ne var ise siz de o konu hakkında yorumda bulunun.