Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Discord’da Birini Birini Nasıl Engellersiniz?

İnternet dünyanın her yerinden

İnternet dünyanın her yerinden milyarlarca insanla iletişim halinde olmamızı sağlıyor. Bunun dezavantajı dünyanın her yerinden milyarlarca insanla iletişim halinde olmamıza izin vermesi ve bu insanların önemli bir yüzdesinin pislik olmasıdır. Hemen hemen birçok sosyal medya uygulamasında durumlar böyledir ne yazık ki.  Bu insanlardan kurtulmanın yolu ise onları net ağı üzerinde engellemektir.

Discord’da Biri Nasıl Engellenir?

-Direkt Mesaj uygulamasında kullanıcının profil adını seçin.
-Profilin sağındaki üç nokta menü simgesini seçin.
-Engelle’yi seçin .
-Engellenen kişi yine de mesajlarınızı görebilir ve durumunuzu her zaman görebilir ancak Discord’u kullanarak size yanıt veremez veya sizinle iletişime geçemez.

Bir Discord Sunucusunda Birini Engelledikten Sonra Ne Olur?

Bir kişiyi belirlenmiş bir Discord sunucusundan özellikle engelleyemezsiniz ancak bir kişiyi profilini ziyaret ederek ve onu tek tek engelleyerek engelleyebilirsiniz. Engellediğiniz kişi sizinle aynı sunucudaysa mesajları “Engellenen bir kişiden gelen mesaj” olarak görünecektir. Engellediğiniz kişi sizi de engellemediği sürece mesajlarınızı görebilir.
Artık mesajlarını görmemenin tek yolu onları sunucudan atmak veya yasaklamaktır. Bunu yapmak için yönetici onayınız yoksa yöneticiye onları atıp atamayacağını sorun. Değilse diğer seçeneğiniz sunucudan ayrılmaktır böylece mesajlarınızı göremezler.