Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Discord’dan Videolar Nasıl İndirilir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Discord oyunculara ya da

Discord oyunculara ya da oyun ile beraber sohbet sunucularının çalışmasının deneyimine katkı sağlar. Discord üzerinden resim ya da video yükleyip indirmeleri tek sınırlama 8 MB dosya ile sınırlandırılmaktadır. Bu durum video için çok fazla değil sadece birkaç saniye HD ya da uzun bir SD videoya izin veriyor. Discord üzerinden nasıl video indirebileceğinizi beraber inceleyelim.

Windows Mac Android iOS ve Linux sürümü bulunmaktadır. Bu nedenle indirmeyi her cihazda kullanabilirsiniz. Eğer yüklemek istemezsiniz de tarayıcı üzerinden çalıştırabilirsiniz. İlk olarak hesabınıza giriş yapın. Kamera ve mikrofon ayarlayın. Bir sohbet sunucusuna katılın. Discord’u kurmak ve daha sonra kullanma işlemlerinizi bu adımlar sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

Discord otomatik olarak algılar ve eğer başlamazsa Ayarlar’a gidin. Manuel olarak ekleyin. İsteğe göre video kalitesini seçebilir ya da uygulamanın görünümünü düzenleyebilirsiniz. Discord videolarını bu adımlar sayesinde indirmiş olursunuz. Bu yazımızda sizlere Discord üzerinden videoları nasıl indireceğiniz konusunda yardımcı olduk. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.