Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÜET TİKTOK’TA ÇALIŞMIYOR, NE YAPMALIYIZ?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Düet tiktok’u sosyal medya

Düet tiktok’u sosyal medya ağlarından ayıran en önemli özelliklerden biridir. Arkadaşlarınızla veya başka birileriyle video çekmek isterseniz ‘’tiktok düet’’ i kullanabilirsiniz.

TİKTOK’TA DÜET NASIL ONARILIR?

Tiktok düet hataları görünmeme seçeneğini veya ‘’Bu video için düet izin verilmiyor’’ mesajını içerir. Bu tarz hatalar bazen güncelleme kaynaklı olabilir. Bunun için Google play veya app store’da uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

UYGULAMA İÇİ DÜET AYARLARI

Çoğu tiktok kullanıcıları için büyük problem olan düet ayarlarını profilinize girdikten sonra ‘’diğer’’ menüsüne erişmek için üç noktaya basın. Sonraki pencerede Gizlilik ve Güvenlik’e dokunun ’’Kim Benimle Düet Yapabilir’’ bölümüne gidin ve açık olduğundan emin olun. Üç seçenek vardır Herkes Arkadaşlar ve Kapalı. Ek güvenlik istiyorsanız ayarları Arkadaşlar’a koyabilirsiniz.

Tüm bu ayarları yaptıktan sonra düet hala çalışmıyorsa ya cihazı yeniden başlatmak ya da cihazı sıfırlamak daha iyi olacaktır.

UYGULAMA ÖNBELLEĞİNİ TEMİZLEME

Yapılan işlemler başarısız olursa uygulamanın önbelleğini temizlemek gerekebilir. Bu durum Android ve iOS’larda farklı şekildedir.

Android: Telefonunuzun ‘ayarlar’ bölümüne giderek ‘depolama’ kısmından ‘uygulamalar’ bölümüne giriş yapın ve tik tok uygulamasına girin. ‘’Önbelleği Temizle’’ye basın.

iOS: Ayarlara girin ve iPhone saklama alanını seçin. Tiktok uygulamasına erişin ‘’Uygulamayı Aktar’’ seçeneğine basın.

Bahsedilen bu bilgiler telefonlarda son sürümler için uygundur.

DÜET’TE SES YOK

Ses kaydıyla ilgili bir sorun yaşıyorsanız bu normal videolarda mı yoksa sadece düetlerde mi oluyor? Her ikisi de geçerliyse telefonunuzun ayarlarına gidin ve tiktok’un mikrofonunuza erişme ve ses kaydetme izni olduğundan emin olun.

TİKTOK’TA NASIL DÜET YAPILIR?

Tiktok’a girdiğinizde açılan pencerede sağ tarafta ‘paylaş’ düğmesine dokunun. Daha sonra ekran ikiye bölünecektir ve siz istediğinize basıp çekim yapabilirsiniz. Kaydınızın öne çıkması için filtreler ya da kapak tarzı araçlardan yardım alabilirsiniz.