Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En İyi 8 E-Ticaret İş Fikirleri ve Uzmanlar Tavsiye

Orada olan birinden tavsiye

Orada olan birinden tavsiye almak ve bunu yapmak her zaman güzeldir. Bu e-ticaret profesyonellerinin fikirleri ve tavsiyeleri son derece karlı bir şirket kurmanıza yardımcı olacaktır.

Günümüz toplumunda bir ihtiyacı karşılayan bir ürün veya hizmet yarattıysanız o zaman zaten başarı yolundasınız demektir. Şimdi bu ipuçlarını e-ticaret işinize entegre edin ve şirketinizin çıkışını izleyin.

E-Ticaret İş Fikirleri

E-ticaret profesyonellerine kariyer yollarında “beyinlerini seçmek” için uzanarak sizin için çok uğraştık. Alanındaki uzmanlardan e-ticaret endüstrisi hakkında fikir ve önerileri öğrenmek için okumaya devam edin.

Seçici Olun

“Bir e-ticaret mağazası kurmaya gelince teknoloji yeni mağazası. Bir tuğla ve harç yeri seçerken yazılım çözümünüzü seçerken seçici olun. Bugünlerde sizin için neyin işe yarayacağını araştırmanıza yardımcı olacak çok sayıda karşılaştırma aracı ve inceleme sitesi bulunmaktadır. Onları kullanmaktan çekinmeyin. ”

Reklam Ver Reklam Ver Reklam Ver

“Yeterince reklam veremezsiniz !!! Reklam tuğla ve harç işletmelerinin önemli bir yönüdür. E-ticaret için bel kemiğidir. Sahip olduğunuz kişiye ne kadar ihtiyaç duyduğu veya iş modelinizin ne kadar harika olduğu önemli değil; İşletmeniz bilinmiyorsa büyüyemez. Perakende devleri Amazon 2017 yılında yalnızca reklamlara şaşırtıcı bir şekilde 3.4 milyar dolar harcadı. ”

SEO öğrenin

“Bu kişilerin ne aradığını görmek için anahtar kelime araştırması yapın ve anahtar kelimeleri amacına göre gruplayın. Bu niyet gruplarını genellikle müşteri yolculuğunun belirli bir aşamasına eşleyebilir ve oradan bu anahtar kelimeler için hem organik olarak sıralanan içerik oluşturabilir hem de müşterilerinize seyahatlerinin bu aşamasında yardımcı olabilirsiniz. SEO trafiği çoğu e-ticaret işletmesi için gerçekten önemlidir ve yüksek kaliteli içerik oluşturmak müşterilerinizi yolculuğunun bir sonraki aşamasına yerleştirmenize ve dürtüklemenize yardımcı olur. ”

Israr Edin

“Geçmişte benim için çalışan bir e-ticaret stratejisi ücretsiz artı nakliye modelidir. Temel olarak ücretsiz olarak ucuz bir ürün sunar ve müşteriden nakliye ücretlerini ödemesini istersiniz. Gönderim bedelini ödedikten sonra bunlara ilgili ürünleri bir üst ürün olarak sunarsınız. Kârınızı alacağınız yer burası. ”

Dropshipping düşünün

“Dropshipping artıyor ve dropshipping tabanlı bir çevrimiçi mağaza açmayı planlıyorsanız tavsiyem sadece kâr uğruna en ucuz seçeneğe gitmek yerine yerel bir ortak seçmektir. Birincisi yerel nakliye şirketleri daha hızlı sevkıyat sağlayabilecektir – alıcılar mallarının 1-3 iş günü içinde teslim edilmesini beklerken Çin’den gönderim 60 güne kadar sürebilir. ”

Doğru ürünü sat

“E-ticaret kurslarımı öğrettiğimde bir numaralı yaklaşımım öğrencilerim ile birlikte pazardaki en iyi 180 nişten birinden ürün kategorilerini seçmek için çalışıyor. Ürünlerin doygun olmadığı yerlerde onlara yüksek talep ve yüksek kar marjı var. ”

Bir fiyatlandırma stratejisi belirleyin

“Fiyatlandırma stratejinizi doğru yapın ve bir stratejiniz yoksa yapmaya başlayın. Fiyatlandırma çoğu şirketin göz önünde bulundurmadığı çok göz ardı edilen bir pazarlama stratejisidir. Ve yaparlarsa genellikle satış veya kar marjı kaybettiklerinde. Ama endişelenme. Sistematik ve veri odaklı bir yaklaşımla pazarınızın en iyisini bile hızlı bir şekilde yakalayabilirsiniz. Başlamak için 3 şeyi bilmenizi ve izlemenizi öneririz. Maliyetleriniz rakipleriniz ve müşterileriniz. Muhasebe size ilk alır. Bir rakip fiyat takip yazılımı size ikinci olur. Ve müşteri desteği üçüncü oluyor. ”

Resmi nitelikler kazanın

“Hızla büyüyen etkinlik yönetimi endüstrisi esnek bir e-ticaret işi başlatmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenek. Başarılı olmak için çevrimiçi olarak yeni işleri kabul etmekten bir etkinliği yönetmeye sorun gidermeye ve satıcılarla ilgilenmeye kadar çok görevli çalışmanız gerekir. Bu sektörde sertifikalar her şeydir. Resmi bir nitelik alarak dış güvenilirliğinizi sağlamlaştırır ilk müşterinizi başarılı bir şekilde çıkarma şansınızı arttırırsınız. ”

Başkalarını dinle

E-ticaret işinize başlarken panik yapmanıza gerek yok çünkü diğerleri muhtemelen benzer şeyler yaşadı. Sadece bu önerileri aklınızda bulundurun e-ticaret işinizi başlatırken veya optimize ederken oyunun önünde olacaksınız.