Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En İyi Görüntülü Arama Uygulamaları

Akıllı telefonlar için görüntülü

Akıllı telefonlar için görüntülü konuşma uygulaması çok sayıda vardır. Görüntülü görüşme uygulaması artık sosyal medya hesaplarına da güncelleme ile dâhil edilmektedir.

Skype ve Hangouts gibi bilinen görüntülü arama uygulamaları vardır. Ancak bilinenlerin dışında birçok görüntülü görüşme uygulaması olduğunu da söyleyelim. Başka uygulamalar denemek istiyorsanız sizler için iOS ve Android telefonlarda bulunan görüntülü görüşme uygulamalarından bahsedeceğiz.

Line

Adını sıkça duyuran bu uygulama mesajlaşma özelliği ile dikkat çeken bir uygulamadır. Görüntülü görüşme dışında birçok özelliğinin de bulunduğunu belirtelim. Play Store ve App Store uygulamalarından indirebilirsiniz.

KakaoTalk

Yeni bir uygulama olmasa da kullanılmaya devam edilen bir uygulama. Türkiye’de fazla kullanılmasa da başka ülkelerde sıkça kullanılmakta ve başarılı bir uygulamadır. Play Store ve App Store uygulamalarından indirebilirsiniz.

SOMA Messenger

Bu uygulama WhatsApp’a benzer olmasıyla dikkat çekiyor ve görüntülü görüşme konusunda oldukça başarılı bir uygulamadır. Play Store ve App Store uygulamalarından indirebilirsiniz.

IMO

Popüler olan uygulamalardan biri de IMO’dur milyonlarca kez indirilen bu uygulama aynı zamanda kullanıcılar tarafından da çok beğenilmektedir. Kullanımı kolay olan bu uygulamanın arayüzü ile mesajlaşabileceğiniz bir uygulamadır. Play Store ve App Store uygulamalarından indirebilirsiniz.

ICQ

Sadece Android uygulaması için Google Play Store’da yerini almaktadır. Yeni widget desteği sayesinde de oldukça başarılı olan bu uygulamayı görüntülü konuşmak için kullanabilirsiniz. Türkiye’de fazla bilinmediğini de belirtmiş olalım.