Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En İyi Huawei P30 Pro Kılıfları!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda Huawei P30

Bu yazımızda Huawei P30 Pro kılıfları hakkında bilgi vereceğiz. Bu kılıfları kullandığınız zaman telefonunuz güvende olacak ve kılıf sayesinde zarar gelmeyecektir. Çinli şirketin P30 Pro cihazının arka kısmında 4 tane kamera bulunmaktadır. Eğer siz de Huawei P30 Pro cihaza sahipseniz ve kılıf modeli konusunda bilginiz yok ise aşağıda yer alan bilgiler sayesinde kılıf tercihinizi yapabilirsiniz.

İlk olarak Spigen Sağlam Zırh kılıfından bahsedeceğiz. Bu kılıfı kullandığınız zaman cihazınız daha da güçlü olacaktır. Sağlam zırhlı kılıflar şu an için en iyi kılıf olarak bilinmektedir. Çok fazla kalın ve çok fazla ince olmamasından dolayı sık olarak tercih edilen kılıf türüdür.

İkinci tercihimiz ise EasyACC İnce TPU Kabuk kılıfıdır. P30 Pro cihazlar için kullanabileceğiniz bu kılıf oldukça hafif ve ince bir kılıftır. Bu kılıf aynı zamanda diğerlerine göre daha fazla dayanıklılık ve koruma sağlıyor.

Başka bir kılıf modeli ise akıllı Flip Case kılıfıdır. Samsung’un popüler olan Clearview kılıflarına benziyor. P30 ve P30 Pro için üretilen bu akıllı kılıfta yer alan pencere sayesinde saat tarih hava durumu bilgisi veya gelen bildirimler gibi önemli bilgilerin parladığını göreceksiniz.

Son olarak VRS Tasarım Hibrit Cüzdan Kılıftan bahsedeceğiz. Cüzdanınızı yanınızda taşımak yerine bu kılıf üzerinden taşımanız daha da mantıklı olacaktır. Arka kısmında bulunan cüzdan kılıf alanı sayesinde kartlarınızı paralarınızı buraya yerleştirebilirsiniz.