Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En iyi iPhone konum bulma uygulaması 2019

https://mobil13.com.tr/author/manager
Find Loca uygulaması sadece

Find Loca uygulaması sadece çocuk izleme sistemi olmayıp kaybolan iPhone model telefonlarınız çalındığında veya kaybolduğunda da sizlere en iyi konum bulma uygulaması diyebiliriz. İşte detaylar..

Günümüz teknolojisi çok fazla geliştiği için çocuklarımızın güvenliğini de çok güzel bir şekilde sağlayabiliriz. Find Loca uygulaması birçok özellik sunuyor. Herhangi bir lokasyon bulucu olarak gelen güvenli ve basit arayüze sahip uygulama en iyi uygulama olarak geliyor.

Find Loca nedir?

Find Loca uygulaması sizlerin harita üzerinden herhangi bir konum bulmanızı sağlıyor. Uygulama üzerinde birçok lokasyon belirleme şansınız bulunuyor. Bu lokasyonlar ise eviniz ile okul gibi yerler olabilir. Ayrıca bu sistem çocuğunuzun bu lokasyonlara giriş ve çıkışlarında sizleri uyarabiliyor. Bu bakımdan çocuğunuzun okul yada evde olduğunu hemen anlayabilirsiniz.

Takip ettiğiniz bireyler ise anlık olarak takip etmeniz için yanınızda duruyor. Bu bakımdan içiniz rahat ve basit bir takip yapabiliyorsunuz.

Find Loca nasıl çalışır?

Bu uygulama karşılıklı olarak iki telefona da yüklenmelidir. Uygulama sizin telefonunuzu ve takip etmek istediğiniz telefonda kurulu olduktan sonra kusursuz bir çalışma sağlayacaktır. Uygulamayı daha sonra telefon rehberi ile eşleştirmemiz gerekiyor. Daha sonra uygulama yükleyen kişileri göreceksiniz. Buradan takip etmek istediğiniz kişiyi seçeceksiniz. Uygulama size gerçek zamanlı olarak daima bilgi verecektir.

Sizlerinde sorusu olursa eğer yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.