Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En iyi oyuncu klavye tavsiyesi 2020!

Bugün sizlere en iyi

Bugün sizlere en iyi oyuncu klavyesi hakkında ve marka takıntısı olanlara bazı tavsiyeler vereceğiz. Elbette bütçemizi ele almayı unutmayalım. İşte detaylar…

Geçtiğimiz yılın son günlerinde ve 2020 yılı için konuşacak olursak bütçemize uygun en iyi klavye arayışını mutlaka girmemiz gerekiyor. Nasıl bir klavye lazım diye soracak olursak eğer kendimize mekanik ve kablosuz yada ekonomik bir klavye mi diye kendimize soralım.

İlk olarak bunu bir araştıralım. Daha sonra fiyat konusunda kendimize bir bütçe ayarlayalım. Kriterleri göz önünde bulundurun ve 2020 en iyi klavye araştırmasına hemen girelim.

İlk olarak evimizde mi yoksa işyerimizde mi yada ofisimiz de mi kullanacağız? Bunu bir kendimize soralım. Bu kadar pahalı klavyeye para vermek doğru mu? Bunu sizin taktirinize bırakarak $180 civarında birçok klavyeden bahsedelim.

Corsair K70 RGB Mk.2 Bu klavye aslında en iyi klavye desek yeridir. Fiyatı oldukça pahalı olurken özellikleri ve 17.2×6.5×15 inç boyutları sizleri çok fazla etkileyebilir.

Eğer tasarıma daha fazla önem veriyorsanız sizlerde  geri al tuşu sınırlı aydınlatma ve ucuz olması ile dikkat çeken bir klavye olarak 17.6×5.8×1.5 inç boyutu ile Turtle Beach impact 100 klavyesini denemelisiniz.

Mekanik bir klavye arıyorsanız eğer Razer BlackWidow Elite klavyesini mutlaka alın. Oyun performansının yanı sıra  tasarımı ve boyutları olarak 17.5×6.5×1.7 inç tasarımı ile kullanabileceğiniz muhteşem bir editör tavsiyesidir.

Tasarıma bir tık daha önem verirseniz eğer Roccat Vulcan 121 Aimo klavyesi bu yıl almanızı önemle tavsiye ederiz. Boyutları ise 18.2×9.3×1.3 inç olarak karşımıza çıkıyor.