Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En Uzun Snapchat Serisi!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Snapchat kullanıcılarına genellikle sosyal

Snapchat kullanıcılarına genellikle sosyal ağlarla gelen kalıcılık fikrini alan ve onu paramparça eden benzersiz bir sosyal deneyim sunar. Uygulama sonsuza kadar sürmeyen ve sizin ve arkadaşlarınızın hayatlarına geçici bir bakış olacak şekilde tasarlanan soluk anılar fotoğraflar ve videolar fikrine dayanmaktadır. Uygulamada yeniyseniz çizgiler garip bir kavram gibi görünebilir ve arkadaşlarınızın yanındaki sayının ne anlama geldiğini bile bilmeyebilirsiniz. Snapchat serilerinin ardındaki kavramlara her zaman galibiyet oyununuzda olduğunuzdan nasıl emin olabileceğinize ve bugüne kadarki en uzun Snap serisinin ne olduğuna derinlemesine bakalım.

Açıklanan Çizgiler
Bir çizgiyi devam ettirmek sandığınızdan daha zor olabilir. Elbette siz ve arkadaşlarınız birbirinize fotoğraflar videolar özçekimler ve daha fazlasını gönderirken yeterince kolay başlar. Ancak o sabah Snap’lerinizi kontrol ettiğinizden emin olduğunuzda kişiye bir fotoğrafı geri göndermeyi unutmanın ne kadar kolay olduğunu öğrenmek sizi şaşırtabilir.
Devam eden çizginiz olan kişiye veya kişilere Snap göndererek her güne başlayın. Bunu bir rutin haline getirin; Birkaç hafta sonra odaklanmanın ne kadar kolay olduğuna şaşıracaksınız ve bunu yapmayı hatırlayacaksınız.
Snap’ınızı her zamanki zamanına kadar geri vermemişlerse diğer kişiyi daima takip edin. Cevap beklediğinizi bilmeleri için onlara bir hatırlatma mesajı gönderin.Diğer Emojiler
Temel Snap çizgi sayınıza ve emoji setinize ek olarak muhtemelen yanlarında birçok başka emoji göreceğinizi belirtmek gerekir. Hepsinin burada daha ayrıntılı olarak keşfedebileceğiniz kendi anlamları vardır ancak izlerinize bakarken en önemlileri en iyi arkadaş emojileridir. Snapchat’te en fazla sekiz en iyi arkadaşınız olabilirken yalnızca bir kişi en üst noktayı tutabilir.

Snapchat serileri uygulamayı çok daha eğlenceli hale getirir. Başka biriyle arkadaşlığınızın her gün yeni bir sayı ile geliştiğini görmek gününüze biraz tekrar ekler ve genellikle her şeyi biraz daha eğlenceli hissettirir. Bir sosyal ağ olarak Snapchat neyin yapıştığını görmek için duvara birçok fikir fırlatma alışkanlığına sahiptir ancak çizgiler uygulamada her şeyi biraz daha heyecan verici hissettiren gerçekten yaratıcı bir fikirdir.